UFC 81 spoiler i komentarze
Napisano Ponad rok temu
1 Robert Emerson Keita Nakamura Decision (Split) 3 5:00
2 Marvin Eastman Terry Martin Decision (Unanimous) 3 5:00
3 Tim Boetsch David Heath TKO (Strikes) 1 4:52
4 Chris Lytle Kyle Bradley TKO (Strikes) 1 0:33
5 Tyson Griffin Gleison Tibau Decision (Unanimous) 3 5:00
6 Ricardo Almeida Rob Yundt Submission (Guillotine Choke) 1 1:08
7 Nathan Marquardt Jeremy Horn Submission (Guillotine Choke) 2 1:37
8 Frank Mir Brock Lesnar Submission (Kneebar) 1 1:30
9 Antonio Rodrigo Nogueira Tim Sylvia Submission (Guillotine Choke) 3 1:28
sweep Noga na Timie - rewelacyjny, najpiękniejszy moment walki, ale przyznam , że Tim pokazał dobre obrony przed obaleniami i zdrowo obił Noga
Napisano Ponad rok temu
pieknie skonczyl Nog ale cala walke balem sie ze zostanie znokautowany. A tego bym baaaaaardzo nie chcial, szczegolnie w UFC i przez Sylwię
fantatycznie ze wygral.
Ogolem pare fajnych walk, udana gala, mimo iz nie bylo w niej jakis wielkich nazwisk.
A, i fajnie ze lesnar obskoczyl w walce z kims kto umie walczyc a nie jest jakims niewiele potrafiacym koreanczykiem. Chociaz tez dal ciezkie chwile mirowi.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do samej walki to: cholerny niedostyd low kickow,i ogolnie malo sie kopali, po pierwszej rundzie sie zalamalem, ze jednak Antonio przegra jak nie zacznie kopac, ale teraz tak sobie mysle ze 2 runda to byla raczej pod kontrola Nog'a, chociaz tego nie bylo widac,(przynajmniej mam taka nadzieje ) a 3 runda... miodzio
p.s. cos taki powolny byl Nog, czy mi sie tak tylko wydawalo? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz ma chyba z 32 lata, wiec jeszcze pokaze nam pare dobrych walk
edit : ...i nadal bedzie moim ulubionym zawodnikiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie wlasnie sobie przypomnialem, ze Mino zazwyczaj dostawal wpieprz przez pierwsze kilka minut, a pozniej wygrywal walke, np: Sapp, Nastula, Mirco.
Mimo iż wolałbym, zeby było odwrotnie, to nie przypominam sobie, żeby jakoś strasznie od Nastuli dostał
Napisano Ponad rok temu
Lytle - przepieknie. gosc sie jakos nie moze znalezc i moze juz jest ciut za stary, zeby byc mistrzem, ale zawsze przyjemnie ogladac jego walki.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo udana gala. Jestem pozytywnie zaskoczony paroma zawodnikami.
Wielki powrót Almeidy. Bardzo ładne i pewne zwyicieztwo. A gilotynka miodzio.
Lesnar też zajebiście. Silny jak byk a zwinny nie mniej niż Mir.
Napisano Ponad rok temu
8O 8OW sumie wlasnie sobie przypomnialem, ze Mino zazwyczaj dostawal wpieprz przez pierwsze kilka minut, a pozniej wygrywal walke, np: Sapp, Nastula, Mirco.
Napisano Ponad rok temu
Nikomu nie podobała się walka David Heath vs Tim Boetsch ?;> Świeetnie go Tim pojechał i ten rzut na koncu jak szmata jakaś. "Tim Boetsch is for real" Hehe gdyby były soccer kicki pewnie urwało by mu łeb przy tej klatce
Myślę, że jak Brock Lesnar popracuje więcej nad obroną przed technikami kończącymi, to może być z niego twardy orzech do zgryzienia. Jakoś dziwne wydawalo mi sie to, że po jednym przypadkowym ciosie w tył głowy, sędzia odjął jeden punkt i podniósł walkę do stójki. Nie wyglądało to na zamierzony faul.
Myślałem, że Horn da rade no, ale fajna gilotynka.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Lesnar ... przypomniała mi się walka Nastuli z Barnettem ... Brak doświadczenia.
Boetsch pozamiatał bez problemu, no i ten rzut ...
Lytle, niezła petarda
Ogólnie dobra gala.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Ja pierrdykam, rzucił jak szmatą pod koniec Heath'em. Koleś 10 dni przed galą się dowiedział i zmasakrował go ...cóż Drwala ominęła wygrana
Strategia Noga jest fajna, gość staje sie pewny, wygrywa na punkty a tu jeeebut i kończenie :twisted: Tylko kto by chciał taki oklep dostawać? Jak Joe Rogan gadał z nim po walce to nie dość, że Nog był opuchnięty to jeszcze cień sie tak rozłożył jakby ślepy był już totalnie
Jak tylko doszło do północ-południe to myślałem, że anakonde wyciągnie :twisted: ale nie przebił gilotyny Almeidy
Lesnar to jest bydle Pomimo tego z balaszki ładnie uciekł, w ogóle dobrze sie ruszał jak na takiego klocka, może być konkretnym zawodnikiem bo jak dla mnie debiut bardzo mocny.
Gala ogólnie konkretna, w sam raz na sjeste po obiedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stawiałem na anakonda choke, ale gilotyna też może być :-)
A bałem się o niego, ale Mino szybki jest i wygral podobnie jak z Sappem (tj wszystko wskazywało na to, że przegra, że jest zmęczony, a Mino wykonuje serie szybkich technik i pozamiatane)
EDIT: właściwie to była anakonda( chociaż też nie do końca), a nie gilotyna, prawda?
anakonda:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gilotyna:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Lesner zaprezentowal sie ok. Zabraklo troche doswiadczenia, popelnil blad, ktory zostal dobrze wykorzystany przez Franka.
No i Minotauro!!! Yeah! Moje okrzyki radosci bylo pewnie slychac w promieniu kilometra :> Piekny sweep, fantastyczne wykonczenie. Silvia super przygotowany. Tez myslalem ze skonczy walke tym knock downie w pierwszej rundzie, jednak Mino pokazal po raz kolejny ze ma stalowa szczene. Dobre walki - dobre UFC.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 81 Video(bez spojlerów!!!!)
- Ponad rok temu
-
Wynik walki Popka - SPOILER!!!!
- Ponad rok temu
-
All.Access Brock.Lesnar
- Ponad rok temu