Wynik walki Popka - SPOILER!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popek siedział w pierdlu 7 lat za pobicie ze skutkiem smiertelnym jakiegos kolesia na dyskotece
O! W końcu jakaś konkretna odpowiedź na pytanie które zadałem parę dni temu (czyli co się składa na kryminalną przeszłość Popka). Wprawdzie ten uśmieszek na końcu każe mi powątpiewać czy to aby nie jest żart, ale jeśli nie jest to jeszcze o źródło bym prosił jeśli można :wink:
Napisano Ponad rok temu
o bony jaki lajf, ilu jeszcze kozakow szie tu pojawi co ni w zab nie kumaja o co chodzi w mma tylko beda sie napinac w obronie popka??
pzdr
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko, ze taka sie robi wokol mma "kultura" robi...
A zrobiłeś lekcje zrobiłeś?
no judasze, nie sluchacie tworczosci popka, smialiscie sie z niego, a teraz go bedziecie chwalic nieladnie, jak pojawicie sie na dzielni to koniec z zwami, jestescie zniszczeni
Ha! Zapomnij! Przyfarciło troglodycie
Napisano Ponad rok temu
A co do publicznosci to zenada i wstyd. Chociaz pamietam jak bylem na galach z Bialorusia i Holandia we Wroclawiu. Tam tez bylo mozna uslyszec "zabij go kurwa!" albo "zapierdol tego asfalta, goryla".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hail and kill
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to dobrze, ze wygrał... Wygrał w stylu w jakim wygrał, inaczej być nie mogło ale grunt, ze wygrał. Może już teraz skończy robić szum wkoło siebie (przed walką jakiś czas w końcu była cisza) i będzie dalej trenował to i może mu się skill podniesie i może się stanie zawodnikiem na poziomie 8)
Byle tylko nie śpiewał bo o ile na jego walkę jeszcze się popatrzy o tyle muzy jest nie do przetrawienia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wierzę, że popek kiblował 7 lat. musieli by go wsadzić jako młodego nastolatka i dopiero co musiał by wyjść. przecież popek to zupełnie młody gościu.
w jakiejś piosence spiewa ze siedział 7 lat w pierdlu jak znajde w której to puszcze linka
znowu na jakiejs innej ze "pare lat w kryminale to była tylko zaprawa" hihihihi =)
poszperajie na youtube napewno znajdziecie
Napisano Ponad rok temu
Popek w któryms kawałku rapuje o tym ze "...w moim życiu wiele niezgodności, 7 lat pozbawiony wolnosci..." więc chyba kiblował te 7 lat...
sorry za double posta lmao, noo własnie o to mi chodziło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. Ja niestety nie lubie jakiekolwiek sztuki amatorskiej.
Napisano Ponad rok temu
Praktycznie zawsze kibicuję zawodnikom z Polski, gdzie by nie występowali i jakiego by sobą nie prezentowali poziomu- ale dla niego robię wyjątek. Wydaje mi się, że jakiekolwiek jego powiązanie z MMA jest szkodą dla tego sportu, a zwłasza jego wizerunku i wizerunku polskich zawodników.
Mam wrażenie, że wprowadza w życie wszystkie oskarżenia, które pod adresem MMA niesłusznie u jego polskich początków kierowały i nadal kierują niedowalone i niespełnione życiowo oszołomy z "poprawnych mediów".
Napisano Ponad rok temu
A ja się wyłamię- żałuję, że wygrał. Miałem nadzieję, że zbierze manto, podwinie ogon, odpuści z MMA, wróci do cegieł i kaleczenia muzyki- i więcej o nim nie usłyszymy.
E tam wyłamiesz od razu, też liczyłem, że dostanie wpierdol :-)
Napisano Ponad rok temu
Mam takie same odczucia.Mam wrażenie, że wprowadza w życie wszystkie oskarżenia, które pod adresem MMA niesłusznie u jego polskich początków kierowały i nadal kierują niedowalone i niespełnione życiowo oszołomy z "poprawnych mediów".
Jak publika zaczęła śpiewać "Zawsze i wszędzie policja.. " skojrzyło mi się to z "Klatką" - takie zachowanie daje tylko "dziennikarzom" typu SL argumenty do ręki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
All.Access Brock.Lesnar
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Muay Thai & K-1
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max 2008 (Japan)
- Ponad rok temu