Klub w Dublinie?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy na prawdę nie ma takiego tematu czy tylko z wyszukiwarką coś jest nie tak, ale nie mogę nic znaleść.
Stąd pytanie, zna ktoś jakiś fajny klub MT w Dublinie? Albo MMA? Albo chociaż kickboxing?
Z powodów dojazdowych interesuje mnie głównie Centrum i Dublin Północny.
Będę wdzieczna za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
jest MMA w poniedzialki i czwartki
Muay Thai w srody piatki i soboty z naprawde dobrym trenerem z Moldawi, trenuja tu rowniez dziewczyny
poza tym jest klasa Ladies Combat.
pozdrawiam i do zobaczenia w klubie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nic. Wpadlem tu przypadkiem i znaj moj gest - zarejestrowalem sie wylacznie aby moc Ci odpisac.
Jesli interesuje Cie MT blisko centrum, to polecam z calego serca klub Bridgestone
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) polozony w rejonach Smithfield (tuz obok Manor Street). Odplatnosc wynosi 65euro miesiecznie lub 7e jednorazowo. Z wlasnego doswiadczenia nie polecam czwartkow (jakims cudem zazwyczaj wtedy wszyscy maja duzo czasu i jest najtloczniej).
Pelny adres klubu:
The New Bridgestone Gym, is located at the side of 11 Abour Place, off Stoneybatter, Dublin 7, Ireland
dojechac z centrum mozna autobusami 37,39,70 (jadacymi w strone Blanchardstown). Przystanek na ktorym wysiadasz znajduje sie przy wejsciu do sklepu Centra. I to jest tuz za rogiem. Trudno przegapic. Spod iglicy szybkim tempem ide 10 minut.
W razie jakichkolwiek pytan jestem dostepny pod: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Pozdrawiam i zycze goracych sukcesow
Piotrek L.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ściagacze kostek
- Ponad rok temu
-
Beast of The East - Wyniki - Walczyli Jocz i Tredowski
- Ponad rok temu
-