SPOILER: The Contender Asia(Muay Thai)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Coz Tomasz oni z tego robia to co sie najlepiej sprzedaje czyli show. Watpie czy poza urywkami bedzie wiecej treningow. A tak tna te walki zeby w jak najkrotszym czasie pokazac jak najwiecej akcji i sztucznie wprowadzic dramaturgie.
ja wiem ale i tka uwazam ze TUF jest lepiej zrobiony mimo jego calych wad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużo lepsza była walka Naurepola, Parr jakoś tak dziwnie walczył.
ps. ten odcinek to chyba ktoś podpierdzielił ze studia
Napisano Ponad rok temu
ciekawe kto bedzie nowym team liderem niebieskich
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
"Rafik Bakkouri is no stranger to fans of Muay Thai. The 29yearold is the French Muay Thai Champion as well as a threetime Class A Champion. He doubles up as a fighter and trainer at Franthai Full gym in Paris, and is known to be a cold and clinical customer in the ring. In life, he is a cocky, confident and chatty character – with a love for dining, partying and sports, as well as reggae music. During fights, he may look impassive but ask anyone who have lost to him professionally and they will beg to differ. Born under the sign of Scorpio, Bakkouri certainly comes with a deadly sting in the tail with 27 wins from 33 fights (10 by KO), with 2 draws and only 4 losses. One of the losses was in January 2007 when he was badly beaten by Yodsanklai. This time around, he will be better prepared."
Z tego tekstu wynika ze jego najwazniejsze osiagniecie to mistrzostwo francji w muay thai.
Napisano Ponad rok temu
Ze stronki Contender Asia :
"Rafik Bakkouri is no stranger to fans of Muay Thai. The 29yearold is the French Muay Thai Champion as well as a threetime Class A Champion. He doubles up as a fighter and trainer at Franthai Full gym in Paris, and is known to be a cold and clinical customer in the ring. In life, he is a cocky, confident and chatty character – with a love for dining, partying and sports, as well as reggae music. During fights, he may look impassive but ask anyone who have lost to him professionally and they will beg to differ. Born under the sign of Scorpio, Bakkouri certainly comes with a deadly sting in the tail with 27 wins from 33 fights (10 by KO), with 2 draws and only 4 losses. One of the losses was in January 2007 when he was badly beaten by Yodsanklai. This time around, he will be better prepared."
Z tego tekstu wynika ze jego najwazniejsze osiagniecie to mistrzostwo francji w muay thai.
wydaje mi sie ze bycie 3 razy class A champion to znacznie lepsze osiagniecie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to szczerze Wam powiem, że kibicowałem Rafikowi. Wkurza mnie John... może nie kozaczy jak Rafik, ale każdemu daje do zrozumienia, że on jest tutaj numerem jeden. Rafik mu nieźle problemów narobił, parę razy go powalił i załatwił mu nos łokciem, po takim obrocie spraw w 4 rundzie miał minę potulnego dziecka, pewniaczek sprzed godziny zginął. A ofkoz na końcu dowalił tekst, że "no, nie spodziewałem się, że będę miał z nim jakieś problemy". Rafik pokazał wszystkim czerwonym, że nie tylko w gębie jest mocny.
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem nie ma tam nikogo dla Yodsanklaia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Do tej pory żałuję tego Bruce'a. Dla mnie był gość zaraz po JWP i Yodsaenklaiem. Szkoda, że nie stanął przeciwko jakiemuś słabszemu z czerwonych, może trafiłaby się walka Preacher vs JWP i od razu byłoby ciekawie. Gdyby tak porównać załogę Contender i stawić Yodsanenklaia obok Zacha, to naprawdę zaczynam się zastanawiać z jakiej dupy trener dobierał tych zawodników.
Najlepsza była walka tego Jamesa z Seanem xD Brechtaliśmy z kumplami jak James przez 2 epizody pokazywał swoje dwie córeczki i żonę, beczał do kamery, potem 15 minut wygrażał, że pokaże dzieciakowi kto jest górą i cytuję- jeśli mam bić się z najlepszymi to będę musiał wyeliminować tego dzieciaka, bo stoi mi na drodze.
Trochę mu nie wyszło Ju noł łot aj sejing? Ogólnie 1 i 2 ep. wypier.dolił rozczulających się pantofli
Napisano Ponad rok temu
Jak Parr walczył z Yodsem to też nie używał za bardzo kopnięć i właśnie bardzo podobnie walczył jak z Rafikiem, jak jeszcze Naruepol ma przewagę zasięgu to moim zdaniem przesądzone. Jednak logika właściwie podpowiada, że finał powinien być jakiś kraj vs. tajlandia ... pożyjem zobaczym.az tak bardzo nie jestem specjalista i wielbiciel uderzanych, ale czy przpadkiem john wayne par nie jest mocnym faworytem?? (wiem ze w walce z rafikiem nie popisal sie, oczekiwalem po nim wiecej, po pierwsze po jego umiejetnosciach i ogromnym doswiadczeniu, po drugie po determinacji ktorej pokazywal przed ta walka)dla mnie final jednak do yodsanklai i paar, ten norumpol chyba jednak za slaby dla johna
pzdr
Świetna walka była w ostatnim, kombinacje ładnie wchodziły i jeszcze otwietał go łokciami jak konserwę
Ten czarny z niebieskich mógłby z Jabbarem(Jabbą? ) zawalczyć, myślę, że byłby dobry pojedynek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bolo vs Bruce lee
- Ponad rok temu
-
Napisy do filmu Scorpion
- Ponad rok temu
-
Poniedzialki na Discovery
- Ponad rok temu