). chodzi mi o coś wytrzymalszego. coś co nie zegnie się po jednym uderzeniu w worek ziemniaków (spotkałem się z takimi "wyrobami"
  ). chodzi mi o coś wytrzymalszego. coś co nie zegnie się po jednym uderzeniu w worek ziemniaków (spotkałem się z takimi "wyrobami"   ). widziałem w internecie że są pałki firm kolter i walther. niby droższa cena sugeruje że powinny być o klasę lepsze od tych z bazaru, ale czy nie jest tak przypadkiem że to jest ten sam producent, a dają tylko inna nazwę i sprzedają 3 razy drożej ?
  ). widziałem w internecie że są pałki firm kolter i walther. niby droższa cena sugeruje że powinny być o klasę lepsze od tych z bazaru, ale czy nie jest tak przypadkiem że to jest ten sam producent, a dają tylko inna nazwę i sprzedają 3 razy drożej ? ps.
nie chcę tym szpanować przed dziewczyną, chce sie móc tym obronić przed napastnikiem. nie chciałbym żeby na przykład przy rozkładaniu się rozpadła, dlatego liczę na jakąś fachową pomoc

ps 2.
na forum Budo nie znalazłem nic ciekawego, a również google nie pomogły wystarczająco

albo "opakowanie (plastikowa wytloczka) pasujaca (o dziwo) do batona ASP 21' czrnego (do srebrnego juz nie
  albo "opakowanie (plastikowa wytloczka) pasujaca (o dziwo) do batona ASP 21' czrnego (do srebrnego juz nie   ) i kosztujaca 250zl". Poprostu sprzedaj batona inaczej to opisujac i koniec.
  ) i kosztujaca 250zl". Poprostu sprzedaj batona inaczej to opisujac i koniec.

FaceBook
 FaceBook