Yerennoka - spoiler
Napisano Ponad rok temu
Fiodor - Wielki Łeb
Fiodor by armbar
szkoda, że Wielki Łeb nie ma pojęcia o parterze, bo widać było, że może stłuc Fiedię na marmeladę
edyta:
Roman Zentsov vs Mike Russow
Russow by choke ( nie wiem który)
Tatsuya Kawajiri vs Luiz Azeredo
Kawariji by decision 3-0
Murilo Bustamante vs Makoto Takimoto
takimoto by decision 2-1
Mitsuhiro Ishida vs Gilbert Melendez
Ishida by decision 3-0
Yoshihiro Akiyama vs Kazuo Misaki
Misaki by KO
Napisano Ponad rok temu
Russow zadusił Zentsowa. Jednostronna walka ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: Busta wtopił, szkoda go, lubie goscia - ale walki jeszcze nie widzialem.
Napisano Ponad rok temu
sakurai by decision 3-0
Shinya Aoki vs Jung Bu-Kyung
Aoki by decision 3-0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pozdro
lb
Napisano Ponad rok temu
popiłes chyba wczoraj .bo ja z tego nic nie rozumiemwidzial ktos walke melendez vs ishida??? idiotyczna decyzja sedziow. za to co ishida robil w gardzie, to azaredo dostal kartke, a jego obalenia nie byly poparte zadnym g&p i nawet specjalnie sie nie popisal aktywnoscia w submissions (ok ta balacha w drugiej rundzie byla blisko).
pozdro
lb
Napisano Ponad rok temu
Fedor vs Choi
W końcu można było obejrzeć te przekozackie wejście fjedzi
Wiedziałem, że to się skończy jak mino z sappem ale nie spodziewałem się, że to takie ślady zostawi na twarzy Fedora A wydawałoby się, że nic konkretnego nie wylądowało.
Ishida jak dla mnie bardzo zaimponował. Jego ruchy, szybkość, eksplozywność, naprawde robi wrażenie. Szkoda tylko, że za plecy nie wpinał się bo miał chyba z tysiąc możliwości.
Bustamante vs Takimoto
Yyyy moim zdaniem wychujali Busta tą decyzją. W dodatku Busta przechodził garde "spacerkiem" do bocznej Takimoto już walczył w Pride i myślałem, że coś pokaże a tu kurde sie okazało, że Jung Bukyung w swoim debiucie mma pokazał się tysiąc razy lepiej. Nie dość, że przyatakował Aokiego balachą dwa razy i to konkretnie to bronił się gardą. Jakby tego było mało to nawet lekki knockdown zaliczył na Aokim
Z drugiej strony Busta nie stosował gnp i nie mógł skończyć ale kompletna dominacja przez 10(conajmniej) z 15 minut całego spotkania to chyba jakiś powód jest :?
Kawajiri vs Azeredo
Cruuuussshhhher :twisted: Azeredo nie miał nic do gadania. Spodziewałem się, że będzie znowu będzie fruwał po ringu z kolanami i kopnięciami jak przy walce z Gomim ale i tak został wcześnie okiełznany.
Macha z Hasegawą wygrał bez dwóch zdań ale jakiś taki "nie swój" był. Pod koniec pierwszej rundy już byl mocno zmęczony(choć w drugiej odżył) i w parterze ani troche nie chciał działać, może trzymał się obranej taktyki bo wyglądało to conajmniej dziwnie w jego wykonaniu. W walce choćby z Hansenem to był kompletnie inny zawodnik. Pewnie to przez ten shootboxing
Misaki vs Akiyama aka "flamingo fight"
Naprawdę myślałem, że Akiyama pozamiata po drugim knockdownie bo był tym bardziej cierpliwym i dokładnym a tu ciach... i światło zgasło Można się czepiać soccer kicka ale w sumie w kwestii przestrzegania zasad to było "na wcisk" ale i tak widać było, że Misaki sie nie cackal i odruchowo zaatakował.
A Romek... szkoda chłopa ale jak sie nie przygotował... w lepszej formie w Bodogu był.
Napisano Ponad rok temu
to jest spoiler do Yarennoka a nie do UFCkurwa Busta i ....nie siedli w typach
gala bardzo fajna
z 8 walk tylko walki zentsov-russow i fedor-choi byly slabe
na szczescie sie szybko skonczyly
aha kawajiri azeredo tez byla nudna
zbyt duza dominacja kawajiri'ego
Napisano Ponad rok temu
Panowie wiem, że kac męczy ale skupić się troszke trzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedor królem bez dwóch zdań, ale wydaje mi się, że Schilt będzie trudniejszy dla Fedora niż był Choi.FEDOR TO KRÓL MMA !!! Tylko Choia sie obawialem teraz inni bez obaw...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Yarennoka Video(Bez Spojlerów!!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 79 SPOILER ( tzn. wyniki walk jeśli ktoś nie wie co to)
- Ponad rok temu
-
UFC 79:Nemesis VIDEO(bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
MMA w GB Łódź
- Ponad rok temu
-
SPOILER = BAN
- Ponad rok temu
-
Shogun i Ninja opuszczaja CB