POPEK cd...(tu NIE spojlujemy)
Napisano Ponad rok temu
na szczęście był za mały...krew nie trafiłaA ty używasz jakiegoś wspomagania?
- Brałem, ale miałem ostatnio problemy z sercem. Po sterydach miałem ciśnienie 220 na 120 i miałem prawie wylew krwi do mózgu. Już nie mogę brać, podejrzewam, że do końca życia nie będę używał wspomagaczy.
Napisano Ponad rok temu
co za głąb hehe
Napisano Ponad rok temu
(Ja trenuję tajski boks, brazylijskie ju-jitsu i jego odmianę, którą wymyślił mój trener, Mickey Papas. Do ju-jitsu włączył uderzenia.)
co za głąb hehe
8O
Napisano Ponad rok temu
saku a dlaczego zaluja?
mają problemy ze zdrowiem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
zobaczymy co to będzie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
"powinni to puscic jako podklad muzyczny pod jego walke. Niepowinna byc dluzsza niz ten rapowy majstersztyk. " by gszele
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to kto da na tace w intencji?Innego rapu sobie nie wyobrażam robić, wolałbym już chyba, nie wiem, jeździć na nartach.
pomijajac chujowa muzyke, to jesli rzeczywiscie ciezko trenuje ma szanse. a przynajmniej nie powinien sie skompromitowac. zalezy na kogo trafi.
Napisano Ponad rok temu
No własnie poczekajmy do występu (bynajmniej nie koncertowego) Popka i wtedy gadajmy. Może rzeczywiście kolo zasuwa na treningach ostro więc nie ma co gdybać - w końcu żadne nowe filmiki z treningów się nie pojawiły więc istnieje szansa, że chłopak zajął się treningiem.(...)pomijajac chujowa muzyke, to jesli rzeczywiscie ciezko trenuje ma szanse.
Jeszcze dobrze by było jakby skończył pieprzyć głupoty, ale z drugiej strony to dzięki tym kontrowersjom jest o nim głośno i wiara nie tylko sie interesuje, ale bacznie śledzi jego poczynania... Może więc Popek nie jest takim oszołomem, w każdym razie jest świetnym marketingowcem
lub takiego ma
Napisano Ponad rok temu
piotrek - przyznaj ze to byloby ciekawe :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Stary, co ty.No własnie poczekajmy do występu (bynajmniej nie koncertowego) Popka i wtedy gadajmy. Może rzeczywiście kolo zasuwa na treningach ostro więc nie ma co gdybać - w końcu żadne nowe filmiki z treningów się nie pojawiły więc istnieje szansa, że chłopak zajął się treningiem.(...)pomijajac chujowa muzyke, to jesli rzeczywiscie ciezko trenuje ma szanse.
Jeszcze dobrze by było jakby skończył pieprzyć głupoty, ale z drugiej strony to dzięki tym kontrowersjom jest o nim głośno i wiara nie tylko sie interesuje, ale bacznie śledzi jego poczynania... Może więc Popek nie jest takim oszołomem, w każdym razie jest świetnym marketingowcem
lub takiego ma
Nawet jak popek wygra to i tak go zjada na forum ze mial cienkiego przeciwnika on i tak juz zostal skreslony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walka napewno byłaby ciekawacoś jak doda jakiś czas temu
piotrek - przyznaj ze to byloby ciekawe :twisted:
p.s dobre porównanie
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z tym. Ja mu daje kredyt zaufania. Kolo jest smieszny, napinke ma ostra - ale z tego wywiadu troche realizmu i pokory jednak dalo sie poczuc (przynajmniej ja poczulem). Niech wiec sie zaprezentuje i pokaze nam, ze sie mylilismy spisujac go na straty.Jaki by nie był,zobaczymy czy rzeczywiście pracował czy ćmił lolki i pierdolił głupoty
Napisano Ponad rok temu
:roll:ale z tego wywiadu troche realizmu i pokory jednak dalo sie poczuc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Floyd Mayweather w MMA
- Ponad rok temu
-
Vale tudo MMA - Do you really know how it started?
- Ponad rok temu
-
Ryan Gracie nie żyje(!)
- Ponad rok temu
-
Wywiady z zawodnikami po K-1 WGP Finals 2007 - PL
- Ponad rok temu
-
Jackson vs Griffin
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Rickiem Youngiem