Dariusz Otocki
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na tym forum. Mieszkam w Lodzi i mysle o nauce Jiu Jitsu, raczej dla siebie, nie interesuja mnie zawody itp. Szukajac nauczyciela JJ znalazlem strone klubu, ktory prowadzi pan Dariusz Otocki. Mam w zwiazku z tym pytanie do forumowiczow o opinie na temat tego sensei. Za wszelkie info z gory dziekuje i pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Fachowiec i tyle
Napisano Ponad rok temu
Sekcja Darka Otockiego - ukierunkowana bardziej w kierunku bardziej jj tradycynjego.
Sekcja Adama Grajewskiego - ukierunkowana w kierunku JJ sportowego.
Trzy sekcje: Macka, Darka, Ani i Jacka latwo namierzyc w internecie - Adam nie wiem gdzie teraz prowadzi
Proponuje przejsc sie po roznych i samemu sprobowac - na forum kazda myszka swoj ogonek bedzie chwalic 8)
Napisano Ponad rok temu
 która kliknie swoją byłą macierzystą sekcję
 która kliknie swoją byłą macierzystą sekcję .
.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łódzki Klub Ju Jitsu
Ju jitsu sportowe, samoobrona ju jitsu.
Zajęcia prowadzi Adam Grajewski 3 dan Ju Jitsu, 2 dan Jiu Jutsu.
Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o godzinie 20:00 w Łodzi na ul. Sienkiewicza.
Więcej informacji pod numerem telefonu 501077959, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 szukam mistrza we Wrocławiu szukam mistrza we Wrocławiu- Ponad rok temu 
- 
			 seminarium noworoczne w Krakowie 26-01-2008r seminarium noworoczne w Krakowie 26-01-2008r- Ponad rok temu 
- 
			 Stopnie DAN w Polsce - potwierdzenia i weryfikacja Stopnie DAN w Polsce - potwierdzenia i weryfikacja- Ponad rok temu 
- 
			 S.P. Rovigatti 8 Dan Ju-Jitsu w Szczecinie (15.12.2007) S.P. Rovigatti 8 Dan Ju-Jitsu w Szczecinie (15.12.2007)- Ponad rok temu 
- 
			 Wątpliwość Wątpliwość- Ponad rok temu 
- 
			 keisatsu-jitsu ?? keisatsu-jitsu ??- Ponad rok temu 
- 
			 Soke Antonio Garcia w POLSCE !!! Soke Antonio Garcia w POLSCE !!!- Ponad rok temu 
- 
			 szukam sekcji w czestochowie szukam sekcji w czestochowie- Ponad rok temu 
- 
			 TERMIN X GP w Kobyłkce TERMIN X GP w Kobyłkce- Ponad rok temu 
- 
			 Ile % cukru w cukrze czyli ile % mistrza w mistrzu ;) Ile % cukru w cukrze czyli ile % mistrza w mistrzu ;)- Ponad rok temu