Tym razem nie-dokument o mma...
Napisano Ponad rok temu
Bez wątpienia wolę żeby pozostali przy filmach dokumentalnych, no ale znaleźli sobie nowy amerikan drim
niech to tylko rydzyk zobaczy
Napisano Ponad rok temu
zobaczymy jak im sceny walk wyjda
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ci ludzie mają kaszanke zamiast mózgu, daliby lepiej dla mnie kase a nie na jakieś gówno wydają
Napisano Ponad rok temu
Film pt. "Never Back Down", a tutaj trailer:
Bez wątpienia wolę żeby pozostali przy filmach dokumentalnych, no ale znaleźli sobie nowy amerikan drim
O Shit.. To powinno się nazywać: "Bevery Hills 90210 goes MMA"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez jaj..a jak dla mnie cos ciekawego i z przyjemnoscia obejrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez jaj..a jak dla mnie cos ciekawego i z przyjemnoscia obejrze.
mam sentyment do filmow typu karate kid, sa lekkie i przyjemne, wali mnie cała ideologia, która sie dorabia juz powoli do tego filmu. wole to niz kolejne gnioty z Seagalem , Cro Copem, ktore sa totalnym gównem czy nowymi produkcjami Van Damma.
Napisano Ponad rok temu
W sumie się na tym wychowałem...mam sentyment do filmow typu karate kid, sa lekkie i przyjemne, wali mnie cała ideologia, która sie dorabia juz powoli do tego filmu.
Może i ja obejrzę i powspominam czasy filmów o panie Myagi
Napisano Ponad rok temu
Wie ktoś jaki jest tytuł piosenki która leci na samym końcu?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z góry dzięki i sorry za OT
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie nie ma specialnej różnicy między filmem nie mającym nic wspólnego z prawdą a artykułem Mixa Kolanki o MMA. Wolałbym żeby ten film nie powstał.
Można zrobić rzetelny film fabularny o MMA co jest bardzo trudne w moim mniemaniu. Lecz nie chciał bym żeby takowy miał cokolwiek wspólnego z nastolatkiem przychodzącym do nowego gimnazjum i zakochującego się w blond lalce która zaprasza go na wyczesana imprezę w wili nad basenem gdzie jej koleżanki i koledzy ze szkoły urządzają tajne zawody mma połączonego z trickerstwem na światowym poziomie. Nasz dobry chłopak nie chce walczyć ze złym siejącym strach i śmierć blondynem lecz ten jako że jest królem podziemnego oktagonu całuje brutalnie wybrankę jego serca i prowokuje go. Tamten dostaje łomot więc aby się zemścić uczy się u czarnego mistrza w przekopanej szkole MMA gdzie nie wolno się poddawać i wogołe jest epicko. Po kilku jogginkach ze swoim nauczycielem opanowuje wszystkie możliwe sztuki walki i przystępuje do krwawej zemsty w celu zaimponowania koleżance z klasy.
Jest rok 2008 za 12 dni. Miałem się odnosić do filmów z przed 10-15 lat ale hmmm... Dobra takie kiszki będzie się kręcić i za kolejne 10-15 lat. Myślałem że MMA nie stanie się tak szybko zmagdonalizowane. Jak widać myślałem naiwnie.
Walczę z sobą czy obejrzeć i się wku****ć czy nie oglądać kiedy wpadnie mi w łapy.
- Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
aby się zemścić uczy się u czarnego mistrza w przekopanej szkole MMA gdzie nie wolno się poddawać i wogołe jest epicko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie premiera jest 14 marca '08
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie laski sa wasze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alien versus Predator 2
- Ponad rok temu
-
Fight Quest
- Ponad rok temu
-
Sądownictwo i generalnie pojety wymiar sprawiedliwości Jap.
- Ponad rok temu
-
mÓJ FILMIK NR 2
- Ponad rok temu
-
"Potent"
- Ponad rok temu
-
"Kuro-Obi" - nowy film o karate
- Ponad rok temu
-
Przegląd polskiego Kung Fu