Pytanie i Prośba
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowym użytkownikiem tego forum (Tak więc WITAM serdecznie ), a także za niedługo nowym członkiem tkd (mam nadzieje). Kiedyś jak byłem mały (w 1996 r.) chodziłem na kyokushinkai, ale moim zdaniem była to bardziej fascynacja niż jakieś zamiłowanie. I nastąpiła przerwa. Teraz obecnie mam 19,5 roku życia za sobą i duża motywacje do tkd. Zawsze dużo ćwiczyłem, biegałem, pływałem, bardzo dużo piłki nożnej itp, ale do sedna, nie chciałbym spoczywać na laurach, tylko jak cos robic to robic dobrze i nie jestem za bardzo rozciągnięty ;/. Czy w moim wieku nie jest za późno, żeby być w tym dobry ??
Wszystko co robiłem było mało związane ze sportami walki... Może moglibyście mi pomóc np co teraz trenować żeby pomóc w trenowaniu tkd, oraz czy nie jest trochę za późno ? Może to głupi pytanie ale tak jak mówię moje doświadczenie jest ZEROWE i chętnie poczytam co powinienem zacząć robić. Mam 176-177 cm wzrostu i 67 kg wagi.
Bardzo proszę o wszelkie uwagi i rady.
Napisano Ponad rok temu
I jakie ćwiczenia polecacie na wyrzeźbienie i spalenie trochę brzuszka ? I oczywiście wspomagające tkd. Z góry dzięki za odpowiedzi z tych dwóch postów
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z kadrą Uniwersytetu Woosuk w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Conanzezol movie
- Ponad rok temu
-
Egzamin w Lublinie 16 grudnia