Pytania do "Kravaciarzy"
Napisano Ponad rok temu
1) Jaki strój obowiązuje na treningach? Krótkie spodenki czy raczej dresy. Czy ćwiczy się w obówie czy nie? Jeżeli tak to w jakim.
2) Jeżeli grupa do której chcę dołączyć "wystartowała" 2 miesiące temu to czy jest sens się do niej zapisywać czy może lepiej poczekać na następną.
3) Pytania do osób z lubelskiej sekcji. Czy mają tam dobrych trenerów. Może ktoś z was niedawno się zapisał albo dopiero chce to zrobić.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma większego sensu żebyś zapisywał sie ogólnie na krawke jeśli nie masz jakiś podstaw. Na ogół na kravce wiele z podstawowych rzeczy się nie nauczysz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ochraniacze to różnie.Na poczatku na pewno suspensor.Z czasem reszta (nie wiem czy są tam sparingi,a jeśli tak to po jakim czasie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zależy od widzimisie treneraAha i mam jeszcze dwa pytania. Czy potrzebne jest jakieś zaświadczenie od lekarza? I czy trzeba mieć zgode rodziców na treningi (nie jestem jeszcze pełnoletni)?
ni w ząb nie ma regulacji w tych tematach
zachrzaniaj do sekcji to sie dowiesz
Napisano Ponad rok temu
2) Mysle ze powinienes byc w stanie to nadrobic
3) Polecam i ręcze glową - Grzes Adamczyk [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Najlepsze warunki w Lublinie, bezkonkurencyjni trenerzy
Napisano Ponad rok temu
judo to nei jest za dużo ale lepsze to niż nic.Bardziej chodziło mi o coś w stójce
Judo jest głównie w stójce przecie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy w lubelskiej sekcji prowadzone są treningi z użyciem sprzętu (tarcze, worki etc.)? Bo z tego co wiem nie we wszystkich sekcjach jest to praktykowane.
Tak, tarcze, worki, poduchy- to wszystko jest na miejscu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak często na treningach KM odbywają się sparringi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega krav maga fighting. Z tego co wiem to treningi odbywają sie tylko raz w tygodniu. Czy można to potraktować jako uzupełnienie do zwykłej kravki? Czy przyjmuja tam kompletnych nowicjuszy takich jak np. ja? I jaka jest cena takich treningów bo, nigdzie nie moge tego znależć?
o ile wiem to "krav maga" - oznacza walkę wręcz to po co dodawać "fighting"?! ......takie masło-maślane? i czy cennik treningów jest ogarnięty tajemnicą?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
...[quote]
markieting panocku, markieting
Napisano Ponad rok temu
Chofziło mi mniej więcej o to :
...
markieting panocku, markieting
Czyli jest to zwykła krav maga tylko sprzedawana w innym "pazłotku"??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak szkolić osoby nie związane z SW
- Ponad rok temu
-
Krav maga warsza
- Ponad rok temu
-
kombat białystok....
- Ponad rok temu