Jak szkolić ludzi nie związanych z SW??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czytałeś?
Napisano Ponad rok temu
Czejść! Też jestem insruktorem SW lecz zdaża mi się szkolić ludzi nie związanych z SW. Jeśli mogę pomóc zapraszam. Możemy nawiązać współprace i wymienić doświadczenia. Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Zrobiłem krótki przegląd księgarni internetowych i niestety wymieniona wyżej książka jest w nich niedostępna. Pozostaje więc chyba szukać w klasycznych księgarniach (ja swój egzemplarz nabyłem na jakiejś wyprzedaży w le clerku).
Polecam wizytę na stronie programu samoobrony kobiet (WSDP), a zwłaszcza lekturę działu "filozofia WSDP".
Ponadto proponuje przejrzeć tematy w archiwum działu "samoobrona kobiet" Paweł Droździak bowiem wypowiadał się tutaj swego czasu użyczając tekstów z tej książki.
Paweł Droździak napisał tą Psychologię Samoobrony Kobiet razem z Wojciechem Kruczyńskim i pod tym adresem, znajduje się kilka jego artykułów wykorzystanych w książce. Z tym, że opisane tu zjawiska nie dotyczą metodyki treningu osób niedoświadczonych w sw tylko "tej całej psychologii"
Pozdrawiam.
P.S. Jako, że studiuję psychologię i w przyszłości chciałbym się specjalizować w niniejszym zagadnieniu zapraszam również autora pytania na gg.
Napisano Ponad rok temu
no niestety wiem, ciężko ją zdobyć, może po antykwariatach albo jakieś mało znane księgarnie, ja też jej szukam bo posiałam jakby ktoś coś znalazł to dawać znać
mnie też ten temat interesuje ale dopiero zaczynam... chętnie bym się przeszła na kurs Pawła D. może w bliskiej przyszłości
powodzenia!
malta
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rysunki technik samoobrony
- Ponad rok temu
-
27-28.10.2007 Szkolenie z Samoobrony dla Pań (ESDS) Warszawa
- Ponad rok temu
-
Internetowy Kurs Samoobrony dla kobiet...
- Ponad rok temu
-
Kraków-samoobrona
- Ponad rok temu
-
Dlaczego(lub po co) kobiety tak kozaczą?
- Ponad rok temu
-
Aikido dla Pań - nowe Zapisy Warszawa
- Ponad rok temu
-
szukam trenujących dziewczyn
- Ponad rok temu
-
aikido
- Ponad rok temu
-
Jak bronić się w pracy?