Estokada - Szczecin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak pokazal teraz w Gdyni "Master of Pain" Guro Gil linie bola bardzo i to bez dzwigni yhyhhyhy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
W Estokada nie traktuje sie oddzielnie zagadnien treningowych czy podziału na tematy, trening z bronia i bez moze wygladac tak samo nawet w parterze - pracuja na 9 liniach i ich znajomosci oraz na "koncepcji ostrza" i jest bardzo bardzo ciekawie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zyldar poprostu nie zajarzył o co
Tak więc powtórze po Tobie, że w Estokada nie ma czegoś takiego jak nauka noża, czy nauka walki palką
więcej na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] GDZIEŚ W POŁOWIE STRONY
pozdrawiam :*:* LOL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo nie pisz w ten sposób bo wprowadzasz zamęt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Warto się wybierać i uczyć a także szukać potwierdzenia lub nie w tym co się robi...
Sztuki walki (nawet fma) są coraz bardziej dostępne. Niektóre systemy można ćwiczyć w wielu krajach - więc nie ma problemu by to weryfikować...
Najważniejsze by czuć się dobrze i by być zadowolonym z tego co się trenuje...
Sorki za zamęt
Dużo spokoju i wytrwałości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys jednak do tego wrócę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Prezes_Cihosz:
... jeśli więc tak sobie poczytałeś moje posty to w temacie "szczecin" winieneś zauważyć, że powodem moje włączenia się w dyskusję były słowa Paffel " ... wszystko opiera się na jednym "fajnym i prostym" ;] diagramie 9 lini... możesz mieć w rękach sztoteczkę, grzebień, tasak, bądź puste dłonie a tak czy siag wykonujesz te same ruchy" - ponieważ zasady te są jednakowe w fma, tylko nie każdy o tym wie.
Co do dalszej części Twojego postu sie nie wypowiadam, bo właściwie nie mam się do czego odnośić - każdy może myśleć co chce, Ty również.
W tej chwili to TYLKO Twoja wypowiedz może sugerować, że miałem na myśli jakieś konkrety...
By nie dawać dalszych powodów do rozwijania "moich intryg" napiszę tak: kiedy pisałem o osobach, które uczą nie ucząc miałem na myśli kogoś kto jest znany i mnie i m.in. fikusfokusowi i innym ludkom, i o którym już kiedyś rozmawiałem z w/w wymienionymi. Jeśli Prezes_Cihosz czuje sie jakoś zaniepokojony lub nie jest w temacie to pozostawiam to jemu samemu.
Pozdro
ps. Kiedys do tego pewnie jeszcze wrócimy (osób, które nie uczą)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Modern Arnis & Kombatan Warszawa
- Ponad rok temu
-
Modern Arnis Wrocław
- Ponad rok temu
-
FMA - Górny Śląsk
- Ponad rok temu
-
Seminarium Szkoleniowe Modern Arnis & Kombatan w Warszaw
- Ponad rok temu
-
TERMIN ZAWODÓW ESTOKADA
- Ponad rok temu
-
Gra na temat Arnis
- Ponad rok temu
-
Łódź 13.09 rozpoczęcie...
- Ponad rok temu
-
Kolejna runda Turnieju Estokada w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Fullcontact Stickfighting Estokada Poznań
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie można poćwiczyć walkę krótka pałką?
- Ponad rok temu