Tamworth, Midlandsy
Napisano Ponad rok temu
Jest może ktoś z owej mieściny na vortalu? Nie mam z kim ćwiczyć... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukam po prostu kogoś, żeby poćwiczyć razem w parku itp.
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za posta nie wnoszącego nic konkretnego do dyskusji ... Jak będziecie w Krakowie to możecie na mnie liczyć ... Na macie ... z dachem nad głową
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
A w kraku za parę miechów będę, może skorzystam z propozycji
Napisano Ponad rok temu
Sekcji to już chyba nie ma takiej w okolicy w której bym nie ćwiczył
Zla droga. najpierw znajdz kogos kto cos trenuje, a potem sie umawiajcie do parku czy gdzie tam. Ja trenuje czasami z kumplem z sasiedztwa i znacznie czesciej z Czechem co biega na karate do jednej z tutejszych sekcji. Bylo paru kandydatow, z budo tez pisali, ale nikt sie nie sprawdzil, sami debile co to wizyta kolezki jest wazniejsza od treningu. No wiec trenuje w sekcji i z tym Czechem. po za tym od polakow to z daleka, bo nie sa konkretni, tylko flaszki i gadanie kocopolow. Szukaj moze anglikow ? Ja od wiosny chce sie wkrecic do jakiejs grupy jiujitsu, angielskiej rzecz jasna.
Napisano Ponad rok temu
Zla droga. najpierw znajdz kogos kto cos trenuje, a potem sie umawiajcie do parku czy gdzie tam. Ja trenuje czasami z kumplem z sasiedztwa i znacznie czesciej z Czechem co biega na karate do jednej z tutejszych sekcji. Bylo paru kandydatow, z budo tez pisali, ale nikt sie nie sprawdzil, sami debile co to wizyta kolezki jest wazniejsza od treningu. No wiec trenuje w sekcji i z tym Czechem. po za tym od polakow to z daleka, bo nie sa konkretni, tylko flaszki i gadanie kocopolow. Szukaj moze anglikow ? Ja od wiosny chce sie wkrecic do jakiejs grupy jiujitsu, angielskiej rzecz jasna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za zamieszanie przepraszam.
Napisano Ponad rok temu
U mnie jeszcze spokojnie możnaby poćwiczyć w ciepłych ciuchach. Zresztą to tylko przykład z tym parkiem .
A w kraku za parę miechów będę, może skorzystam z propozycji
Sory że pytam, a czemu nie ćwiczysz w jakiejś sekcji ? Mnie tutaj też sie pewne rzeczy nie podobają ale sie dostosowałem i nie żałuję.
Napisano Ponad rok temu
Sory że pytam, a czemu nie ćwiczysz w jakiejś sekcji ? Mnie tutaj też sie pewne rzeczy nie podobają ale sie dostosowałem i nie żałuję.
Za dużo sobie dopowiadasz kolego sympatyczny - ćwiczę i to w dwóch :-)
Tak tylko strzeliłem sobie - a nóż widelec ktoś by się z budo znalazł, tyle :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Chyba cos sie ci sioe koles porylo, nic sobie nie dopowiadam, tylko wiem jacy sa polacy - dla nch wszyscy sa ciency bo sie nie napie....ja po ryjach pol dnia.
Piłeś?
O co się tak wkurwiasz? I znowu sobie dopowiadasz Ja się ani z nikim nie bije, ani nie mam nikogo za cieniasa, wyluzuj troszkie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Biały kruk, czyli płeć piękna na zawodach sw.
- Ponad rok temu
-
Milionowy post na budo
- Ponad rok temu
-
Kubojitsu
- Ponad rok temu
-
Jakie mam możliwości z takim urazem?
- Ponad rok temu
-
worek
- Ponad rok temu
-
Czy dzieci powinny otrzymywać czarne pasy ?
- Ponad rok temu
-
Krewniacy- czy oddałbyś krew potrzebującym
- Ponad rok temu
-
Najlepszy sty walki.
- Ponad rok temu
-
Dzieci, kiedy i co ?
- Ponad rok temu
-
Worek - który wybrać?