12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
czarny pas judo z Gwardii Piław kategorii białe pasy:
(...)
do -76 kg
1. miejsce - Kabat Marcin (LGT),
gratulujemy.
Napisano Ponad rok temu
teraz na deser Final Absoluto :
modow o zlaczenie prosze
Napisano Ponad rok temu
Nie za krótkie spodnie? :roll:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
2 miejsce w białych pasach waga 82.3 kg zajął Karol Hajdukiewicz - nie Łukasz.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w absoluto III. Karol Migo (GK) a nie (GP)
zainteresowanych przepraszamy za tę oczywistą literówkę.
Napisano Ponad rok temu
czarny pas judo z Gwardii Piła
w kategorii białe pasy:
(...)
do -76 kg
gratulujemy.
Znowu się zaczyna :roll: Jak by reprezentowal poziom kolorowego pasa, to by taki otrzymal. Dan w judo, nie równa się kolorowy w bjj!
Edit. Zresztą, nie ciagnijmy juz tego bo wszystko zostalo powiedziane, a moderator zaraz zamknie temat.
Napisano Ponad rok temu
Proste.
Napisano Ponad rok temu
czarny pas judo z Gwardii Piła
w kategorii białe pasy:
(...)
do -76 kg
gratulujemy.
Znowu się zaczyna :roll: Jak by reprezentowal poziom kolorowego pasa, to by taki otrzymal. Dan w judo, nie równa się kolorowy w bjj!
Edit. Zresztą, nie ciagnijmy juz tego bo wszystko zostalo powiedziane, a moderator zaraz zamknie temat.
piszesz tak bo ten zawodnik jest z "Twojego" klubu.
zwykłe oszustwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednak nie do każdego dociera, że dla zawodnika o takim stażu w sportach chwytanych start w kategorii białych pasów jest żenujący, mimo tego, iż zgodny z przepiami
istnieje coś takiego jak fair play
Napisano Ponad rok temu
oraz przepisy zostaną ujednolicone - CBJJ (dwa trzecie miejsca, waga przed walką w gi itp.)
Napisano Ponad rok temu
miejmy nadzieję, że już od kolejnych zawodów zostanie wprowadzony ten nowy podział zaawansowania...
a ja mam nadzieje że póki co zostanie jak jest.
oraz przepisy zostaną ujednolicone - CBJJ (dwa trzecie miejsca, waga przed walką w gi itp.)
przepisy niech zostana ujednolicone jestli chodzi tylko o zasady walki. system rozgrywania zawodów zostawmy organizatorom. jak ktos chce sie bawic w dwa trzecie miejsca to prosze, ja jednak wole zeby o pudło się walczyło w bezposredniej konfrontacji. chyba sie po to na zawody jeździ, co ?
Napisano Ponad rok temu
Pytałem na samym początku (bodajże 2 str) i najwyraźniej organizatorzy mieli to w dupie.
Jeśli jakiś klub słynie z tego to trzeba "aż" sprawdzić tych kilku zawodników czy są "czyści".... no ale jak mówiłem mieli to w dupie i tym razem w regulaminie nic nie było.
Napisano Ponad rok temu
Dwa trzecie miejsca to dobry pomysłmiejmy nadzieję, że już od kolejnych zawodów zostanie wprowadzony ten nowy podział zaawansowania...
ale waga przed walka niezbyt ja na przykład czekałem na walkę 5 godzin bo miałem wolny los
ani nic zjeść bym nie mogl ani nic lepsze jest ważenie na początku zawodów tak jak było w Koźminie
Napisano Ponad rok temu
Każdy wie jakie są przepisy i jeśli ktoś chce wystapić tak jak wspominany wyżej kolega to wystąpi i nikt go nie sprawdzi, bo skąd mogę wiedzieć mieszkając w innym mieście i być może będąc starszy od niego dwukrotnie, że on jest zawodnikiem judo i do tego ma dana. Od tego jest jego trener aby wystawić go w kategorii odpowiedniej do jego umiejętności.
A jak jesteś taki szybki w ocenach to podaj mi sposób zweryfikowania pasów i tytułów startujących zawodników i nie czepiaj się organizatorów bo w Gnieźnie przepis był podany a i tak dyskusja trwała tydzień.
Jedno trzecie miejsce, bo na podium były miejsca tylko dla trzech osób;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu
-
Hideo Tokoro droga do tytułu ZST GTF HL by rip_dorey
- Ponad rok temu
-
Propozycja nowego podziału zaawansowania - dyskusja
- Ponad rok temu
-
RIO GRAPPLING CLUB - WROCLAW
- Ponad rok temu
-
Walka w białych pasach
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z Macaco Gold Team.
- Ponad rok temu
-
COPACABANA - Technika tygodnia
- Ponad rok temu
-
MMA w BIELSKU BIAŁEJ
- Ponad rok temu
-
mmaniak.pl - nowy sklep ( Keiko Raca , Koral)
- Ponad rok temu