z zazdrosciJa sie tylko zastanawiam skąd tyle agresji i złośliwości w wielu wypowiedziach.
mÓJ FILMIK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest kicha, która nie ma siły. jak masz kopac w walce bez siły to lepiej nie kop wogólew walce do okrężnego kopnięcia wychodziłbym tak jak do frontalnego na początku,a na koniec bym się skręcił do okrężnego.
Napisano Ponad rok temu
w tym filmiku chciałem pokazać technike,moc kopnięcia(to oczywiście nie wyszło,bo nie zostawiłem dżwięku audio,który daje efekt)
niech ktos Ci podklada dzwiek pod film jak w starych filmach chinskich, bedzie lepszy efekt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sama pochodzę z niewielkiej mieściny, gdzie nie było żadnej sekcji i jedyną drogą nauki był internet, książki, filmy itd. Z łezką w oku wspominam te czasy Dla osób, które mieszkają w większym mieście i mają do wyboru parę klubów taki stan rzeczy jest trudny do wyobrażenia. Podziwiam za upór i odwagę i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie zazdrości tylko mamy dział Boks Kick Boxing Muay Thai i te sporty opierają się na walce czyli każdy wypowiada się pod kątem walki,doświadczenia i oberwacji. Nagle dostajemy filmik w którym chłopak pokazuje nam czego się sam nauczył czyli jak ładnie jest rozciągniety i efektownie kopie. Wszystko ładnie ,ale my się wypowiadamy pod kątem walk a nie ładnej pokazówki sam bądz z kolegą. O co być zazdrosny?? Wykonując efektowne kopnięcia z zaproszeniem "sypnij mi sierpowego w twarz"?? Uważam ,że ma talent kolega ,ale trenując sam tak naprawde nic ni eosiągnie a jak robi to dla pokazówki niech robi temat w Martial Arts Tricks który własnie jest poświęcony takim rzeczą ,a nie w dziale Boks Kickboxing i Muay Thai gdzie jesteśmy skupieni na walce ringowej. A co do innego tematu czyli wstawianie swoich filmików nie musze się przed nikim popisywać moimi umijętnościami a jak ktoś ciekawy jest co potrafie niech przyjedzie do Szczecina do klubu Nak Muay zobaczyć jak trenuje by ocenić moje umijętności.z zazdrosciJa sie tylko zastanawiam skąd tyle agresji i złośliwości w wielu wypowiedziach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MIĘDZYNARODOWA GALA BOKSU TAJSKIEGO
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata w boksie AIBA-Chicago
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy w Muaythai z udziałem Polaków
- Ponad rok temu
-
Team Arkadia Sport w Tajlandii
- Ponad rok temu
-
Kolejny Polak na gali KLASH
- Ponad rok temu
-
Sposoby na zrzucenie wagi...
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na piszczele
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Muay Thai & K-1 Rules
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
Jak to w koncu jest z tymi rzutami w MT?
- Ponad rok temu