Żenada, nie da się tego oglądać :?
Kuna, nie przesadzaj, ladnie to wyglada jako sampler, a i laski pewnie tez na to leca
Napisano Ponad rok temu
Żenada, nie da się tego oglądać :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepszy komentarz w temacieDorzuc do diety jeszcze tylko obiad ,sniadanie ,kolacje i bedzie spocio.
Napisano Ponad rok temu
ja poprosiłbym jakis sparing z bokserem lub kickbokserem...mam wolne łacze wiec zalezy mi żeby filmik był krótki a z twoja gardą to bardzo prawdopodobnewrzuc jakies swoje sparingi bedzie mozna lepiej przyjzec sie twojemu stylowi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy się jesteś zagorzałym przeciwnikiem gardy jako takiej? panowanie nad ciałem panowaniem, fajnie być wysportowanym i rozciągnietym ale na nic Ci sie to nie zda jak będziesz bez głowy której nie chce Ci się / nie umiesz/ zapominasz chronic.Mi się ogólnie podoba wszystko
Napisano Ponad rok temu
znaczy się jesteś zagorzałym przeciwnikiem gardy jako takiej? panowanie nad ciałem panowaniem, fajnie być wysportowanym i rozciągnietym ale na nic Ci sie to nie zda jak będziesz bez głowy której nie chce Ci się / nie umiesz/ zapominasz chronic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzisz ja wychodze z założenia że jak ktoś podczas luxnego kopania w packi lub walki z cieniem nie trzyma gardy to nie będzie trzymał jej też podczas walki...dla mnie podstawą dobrze wykonywanych technik jest postawa, garda i sama technika...inaczej to co robi to nie kopniecia a wymachy nogami rodem z baletu.
znaczy się jesteś zagorzałym przeciwnikiem gardy jako takiej? panowanie nad ciałem panowaniem, fajnie być wysportowanym i rozciągnietym ale na nic Ci sie to nie zda jak będziesz bez głowy której nie chce Ci się / nie umiesz/ zapominasz chronic.
Hmmm, pokaz, który tu widzę nie ma nic wspólnego z walką na zawodach, ale z możliwościami tego chłopaka. Po co ma tu na tych ujęciach trzymać szczelną gardę? Podejrzewam, że jego celem jest pokazanie, że dobrze kopie technicznie i jest rozciągnięty. Nie mi oceniać czy gardę trzyma, bo musiałbym jakiś filmik z jego normalnej walki zobaczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jego kopnięcia są sygnalizowane, wolne i nie trzyma gardy..więc póki co to może powymiatać ale kurz zza szafy. Im dłużej trenuje sam tym dla niego gorzej.Ale się przyczepiliście. Jeśli on sam się tak wytrenował to pod dobrym trenerem niedługo by mógł powymiatać w swojej wadze. Side kicki bardzo ładne, nad front kickami i obrotówkami musi popracować. Ręce też są problemem, nie ma co ukrywać. Jednak ręce zawsze są problemem w sportach kopanych dlatego zawodnicy MT/KB często dodatkowo boksują.
A że się podnieca tym co robi, co z tego? Taki wiek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie widze powodu dla którego miałbym wrzucać swój filmik...uwazam ze cos jest do dupy to to pisze- skoro sam chciał opini...twoje podejscie jest troche takie:Niech każdy wrzuci w tym miejscu swój filmik z podobnymi technikami jak tu u chłopaka na filmie, to się zaczniemy porównywać. - Podejrzewam, że przynajmniej 1/3 forumowiczów nie jest tak rozciągnięta i przynajmniej 1/2 nie jest w stanie wykonać w przybliżonej technice tych kopnięć.
Powtarzam - pokazówki umiejętności wcale nie muszą iść w parze umiejętnościami w walce i nie potrafię ocenić umiejętności w walce na podtsawie tego filmiku, potrafię tylko powiedzieć, że chłopak ma w miarę dobre przygotowanie techniczne, - co będzie robił w walce, nie widzę tego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu