Wyjątkowo cena jednolita dla wszystkich

szczegóły tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rejestracja otwarta dla wszystkich - partyjnych i bezpartyjnychNo to dla wszystkich czy tylko dla zarejestrowanych? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Droga Kantele, ja to wiem. Tylko tak mi sie złożyło: zapraszamy wszystkich - wstęp tylko dla zarejestrowanych. A tak w ogóle to gdyby wszystko (tzn trening i pokazy) odbyły się jednego dnia, to bym się zameldował. Za daleko dla mnie, aby spędzić w stolicy 2 godziny. Za to do Krakau jadę jak najbardziejdrogi Shawnee
(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Droga Kantele, ja to wiem. Tylko tak mi sie złożyło: zapraszamy wszystkich - wstęp tylko dla zarejestrowanych. A tak w ogóle to gdyby wszystko (tzn trening i pokazy) odbyły się jednego dnia, to bym się zameldował. Za daleko dla mnie, aby spędzić w stolicy 2 godziny. Za to do Krakau jadę jak najbardziejdrogi Shawnee
(...)
![]()
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
W korespondencji wewnętrznej podano datę treningu: 28 października. Zresztą tak również podawała szanowna redakcja podczas stażu z Shimamoto shihan. Dupa więc, że tak rzeknę kolokwialnie :wink:Jezeli wierzyc w to co stoi tu napisane [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to jak najabrdziej masz mozliwosc jednego dnia pocwiczyc i poogladac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po sobotnim stażu z shihanem Wysockim jestem poobijany jak ulęgałka, ale to, to prawdziwa krawędź 8ONa dobry początek któryś z prowadzących sensei (chyba sensei Yokota) uszkodził Pająka, który miał zdawać egzamin. Pająk został natychmiast zawieziony do szpitala. Wrócił cały ale ma uszkodzone żebra (nie wiem dokładnie co, jakieś więzadła międzyżebrowe czy coś takiego) i parę tygodni bez treningów załatwione, oczywiście o żadnym egzaminie nie ma mowy...
Basia Chrabąszczewska pięknie zdała, ale kosztem utraty widzenia w jednym oku (efekt wcześniejszej kontuzji). Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok z tym okiem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tlumaczy, dlaczego przy corocznym zakupie ubezpieczenia w agencji PZU, aikido znajdowało się w tej samej grupie co boks i skoki ze spadochronu. Miejmy nadzieję, że po tym stażu nie zmienią kategorii na bardziej ryzykowną.Tak więc staż był dzisiaj obfitujący w katastrofy.
To mi się to kojarzy ze studentem z Rejsu:Sensei Yokota jest przesympatyczny
Wie pan u nas był taki student...
Panie student... Po geografii. No i co?
Sympatyczny nawet...
Jednak dość sympatyczny.
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie rola trenera prawda? profesjonalisty w swoim fachu, uszkadzac swoich podopiecznych.Na dobry początek któryś z prowadzących sensei (chyba sensei Yokota) uszkodził Pająka, który miał zdawać egzamin. Pająk został natychmiast zawieziony do szpitala. Wrócił cały ale ma uszkodzone żebra (nie wiem dokładnie co, jakieś więzadła międzyżebrowe czy coś takiego) i parę tygodni bez treningów załatwione, oczywiście o żadnym egzaminie nie ma mowy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu