Staż Otwarty Yokota/Kanazawa Aikikai Hombu
Napisano Ponad rok temu
Wyjątkowo cena jednolita dla wszystkich
szczegóły tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cena taka sama dla wszystkich, ale żeby wejść trzeba się zarejestrować... choć pewnie tak naprawdę wpuszczą Cię nawet jak się nie zarejestrujesz
ja już się zarejestrowałam nie wiem, czy uda mi się dojechać na Tissier do Krakau, to chociaż w ten sposób sobie odbiję...
Napisano Ponad rok temu
Rejestracja otwarta dla wszystkich - partyjnych i bezpartyjnychNo to dla wszystkich czy tylko dla zarejestrowanych? :wink:
opłata jednolita dla wszystkich partyjnych i bezpartyjnych
8O ps.liberte,egalite,fraternite!! 8)
Napisano Ponad rok temu
Droga Kantele, ja to wiem. Tylko tak mi sie złożyło: zapraszamy wszystkich - wstęp tylko dla zarejestrowanych. A tak w ogóle to gdyby wszystko (tzn trening i pokazy) odbyły się jednego dnia, to bym się zameldował. Za daleko dla mnie, aby spędzić w stolicy 2 godziny. Za to do Krakau jadę jak najbardziejdrogi Shawnee (...)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
jeśli dotrę do Krakau to koniecznie musimy się umówić na jakąś fajkę pokoju ;D
dam cynę
Napisano Ponad rok temu
Droga Kantele, ja to wiem. Tylko tak mi sie złożyło: zapraszamy wszystkich - wstęp tylko dla zarejestrowanych. A tak w ogóle to gdyby wszystko (tzn trening i pokazy) odbyły się jednego dnia, to bym się zameldował. Za daleko dla mnie, aby spędzić w stolicy 2 godziny. Za to do Krakau jadę jak najbardziejdrogi Shawnee (...)
Pozdrawiam.
Jezeli wierzyc w to co stoi tu napisane [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to jak najabrdziej masz mozliwosc jednego dnia pocwiczyc i poogladac
Napisano Ponad rok temu
W korespondencji wewnętrznej podano datę treningu: 28 października. Zresztą tak również podawała szanowna redakcja podczas stażu z Shimamoto shihan. Dupa więc, że tak rzeknę kolokwialnie :wink:Jezeli wierzyc w to co stoi tu napisane [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to jak najabrdziej masz mozliwosc jednego dnia pocwiczyc i poogladac
Napisano Ponad rok temu
A teraz szybka i dramatyczna relacja z przebiegu dzisiejszego stażu:
Na dobry początek któryś z prowadzących sensei (chyba sensei Yokota) uszkodził Pająka, który miał zdawać egzamin. Pająk został natychmiast zawieziony do szpitala. Wrócił cały ale ma uszkodzone żebra (nie wiem dokładnie co, jakieś więzadła międzyżebrowe czy coś takiego) i parę tygodni bez treningów załatwione, oczywiście o żadnym egzaminie nie ma mowy...
Basia Chrabąszczewska pięknie zdała, ale kosztem utraty widzenia w jednym oku (efekt wcześniejszej kontuzji). Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok z tym okiem...
Tak więc staż był dzisiaj obfitujący w katastrofy.
Poza tym na stażu było niedużo osób (na takim luźnym stażu to chyba jeszcze nie byłam) ale za to atmosfera była gorąca (zaparowały wszystkie szyby a w powietrzu wisiała mgiełka). Dzięki temu, że było luźno, można było poćwiczyć nie na pół gwizdka (jak to zwykle bywa), ale na cały gwizdek
Sensei Yokota jest przesympatyczny
Napisano Ponad rok temu
Po sobotnim stażu z shihanem Wysockim jestem poobijany jak ulęgałka, ale to, to prawdziwa krawędź 8ONa dobry początek któryś z prowadzących sensei (chyba sensei Yokota) uszkodził Pająka, który miał zdawać egzamin. Pająk został natychmiast zawieziony do szpitala. Wrócił cały ale ma uszkodzone żebra (nie wiem dokładnie co, jakieś więzadła międzyżebrowe czy coś takiego) i parę tygodni bez treningów załatwione, oczywiście o żadnym egzaminie nie ma mowy...
Basia Chrabąszczewska pięknie zdała, ale kosztem utraty widzenia w jednym oku (efekt wcześniejszej kontuzji). Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok z tym okiem...
Napisano Ponad rok temu
Bardzom ciekawy jak on Pajakowi polamal zebra? Smiertelne atemi? :wink: Czy po prostu upadl na niego calym ciezarem? :?
A okiem to nie przelewki, mam nadzieje ze sie dziewczyna wyleczy szybciutko ..
Napisano Ponad rok temu
To tlumaczy, dlaczego przy corocznym zakupie ubezpieczenia w agencji PZU, aikido znajdowało się w tej samej grupie co boks i skoki ze spadochronu. Miejmy nadzieję, że po tym stażu nie zmienią kategorii na bardziej ryzykowną.Tak więc staż był dzisiaj obfitujący w katastrofy.
To mi się to kojarzy ze studentem z Rejsu:Sensei Yokota jest przesympatyczny
Wie pan u nas był taki student...
Panie student... Po geografii. No i co?
Sympatyczny nawet...
Jednak dość sympatyczny.
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie rola trenera prawda? profesjonalisty w swoim fachu, uszkadzac swoich podopiecznych.Na dobry początek któryś z prowadzących sensei (chyba sensei Yokota) uszkodził Pająka, który miał zdawać egzamin. Pająk został natychmiast zawieziony do szpitala. Wrócił cały ale ma uszkodzone żebra (nie wiem dokładnie co, jakieś więzadła międzyżebrowe czy coś takiego) i parę tygodni bez treningów załatwione, oczywiście o żadnym egzaminie nie ma mowy...
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem, jak w trakcie demonstracji mozna kogos uszkodzic.
Napisano Ponad rok temu
na pewnym poziomie chyba obie opcje niemile widziane....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
słodki tematyczny baner?
- Ponad rok temu
-
STAŻ WE WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Staż z H. Guenard 6 dan,R. J. Krac 4 dan,M. Smid 3 dan
- Ponad rok temu
-
Nie wytrzymałem - pytanie mam ;)
- Ponad rok temu
-
Zamiarzam zapisac się dodatkowo na aikido. Kilka pytań.
- Ponad rok temu
-
Staż z Matsuo Masazumi sensei (7 dan Yoshinkan aikido)
- Ponad rok temu
-
!!Staż z senseiem Orban w Warszawie!!
- Ponad rok temu
-
Staż z Piotrem Borowskim we Wrocławiu.
- Ponad rok temu
-
Ciekawe czy dużo jest takich?
- Ponad rok temu
-
D. Brunner 23-25 listopada, Wrocław, X lecie Wrocław Aikikai