II Otwarty Puchar Polski ADCC 2007
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Na moim kanale jest trochę walk: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pokazali końcówki walk: finałowej Agnieszki G. oraz Zbyszka T. z Michałem M.
Oczywiście był krótki wywiad z prezesem - mkimurą.
Na zakończenie redaktor w studio powiedział, że submiession fighting stara się wejść na Olimpiadę. I że obawia się, że wkrótce potrwa ona pół roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie zawody bardzo udane.
Dobra organizacja praktycznie żadnych obsów co nie zdarza się często.
Bardzo fajna atmosfera.
Pozdrawiam i gratuluje zwycięzcom.
P.S. Bardzo chwalę sobie sędziowanie mkimury dzięki i aby więcej było takich sędziów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze ktos podac pelne wyniki?
Napisano Ponad rok temu
p.s. Ide sie powspinac na drabinke...(Seba )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No teraz to przesadziłeś, od razu się CBA zorientuje, że dałeś sędziemu w łapę. :wink:Generalnie zawody bardzo udane.
Dobra organizacja praktycznie żadnych obsów co nie zdarza się często.
Bardzo fajna atmosfera.
Pozdrawiam i gratuluje zwycięzcom.
P.S. Bardzo chwalę sobie sędziowanie mkimury dzięki i aby więcej było takich sędziów.
Reasumując, było 200 zawodników, wiele znanych twarzy i "strefa śmierci" w wadze -87,9kg. Nazwiska Materla, Krzysztofiak, Bagiński, Tyszka, Buczko mówią same za siebie. Zaszalał Zbyszek Tyszka, choć do samego końca walczył o miano najlepszego zawodnika Pucharu z Michałem Materlą. Masę świetnych walk, z doskonałym finałem w wykonaniu Watsona z Anao. Widać stale rosnący poziom zawodników, w porównaniu do zawodów sprzed paru lat to już prawie przepaść. Najbardziej mnie cieszy, że coraz więcej zawodników doskonale rozumie przepisy i wykorzystuje to w walkach, dzięki czemu stają się one coraz bardzie dynamiczne i widowiskowe. Wyniki wklei wieczorem Dudu, nie mieliśmy czasu zrobić tego wcześniej, bo wczorajszy dzień spędziliśmy na zwożeniu mat.
Gratulacje dla wszystkich zawodników, za wspaniały show, szczególnie gorące dla zwycięzców. Jak już wspominałem, za rok w Krakowie eliminacje do ME a w kwietniu 2009 również w Krakowie Mistrzostwa Europy ADCC. Mam nadzieję, że będzie to motywacją do ciężkiego treningu, oraz da szansę wyjazdu na MŚ coraz większej grupie zawodników.
Od 2008 roku wprowadzone zostaną w Europie licencje dla zawodników ADCC, ale o tym niebawem. No i z początkiem roku ruszamy z ligą Shooto, gdyż ADCC i Shooto ściśle ze sobą współpracują.
Jeszcze raz podziękowania dla zawodników za świetne walki i atmosferę, dla Grappling Kraków za ciężką pracę przy pomocy w organizacji, dla Burmistrza Skały za pomoc, oraz dla sponsorów, Treko Laser za transport, Palermo Pizza za catering, Paint Fix Pro za pomoc oraz firmie Pit Bull za ufundowanie koszulek dla zawodników i sędziów.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą sami zobaczcie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://pl.youtube.com/watch?v=LuBkVuy3JHk
Walka super Wydaje mi sie ze Bagi mial farta ze niewyciagnal mu Remik balachy
Pozatym Remik mial spora przewage fizyczna i to ona zadecydowala o wyniku walki
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że można pomału zacząć wrzucać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?Na moim kanale ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) są już 2 finały.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ofcoz...
Mam nadzieję, że można pomału zacząć wrzucać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Napisano Ponad rok temu
Postaramy się aby jak najcześciej organizować na mazowszu podobnej klasy zawody.
Gratulujemy zawodnikom i wygranym!!!
Do następnego razu:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pranie rasha - jak często?
- Ponad rok temu
-
Nowa purpura i nowy niebieski pas w MMA Warszawa
- Ponad rok temu
-