Judo dla 7latka - W-wa
Napisano Ponad rok temu
Ciocia wysyla chrzesniaka mojego od 2 lat na aikido. Chlopakowi podoba sie tylko poczatek i koniec treningu, natomiast godzina suchych technik go nudzi. Zdziwilo mnie, ze tak wygladaja treningi dla dzieci ale coz. Glownym powodem wyslania go na MA byla poprawa sprawnosci - w porownaniu do rowiesnikow jest zwyczajnie slabszy, przewraca sie na prostej drodze, itp.
Chcialbym go wyslac na Judo zeby zobaczyc, czy bardziej mu sie spodoba. Mieszka kolo Agrykoli. Znalazlem na budo takie adresy:
Warszawa
Gwardia
ul. Racławicka 132
(0-22) 844-35-87
W-wski Ośrodek Sportów Walki
ul. Ogólna 9
(0-22) 834-80-69
AZS AWF
ul. Marymoncka 34
(0-22) 834-37-04
AZS UW
ul. Krakowskie Przedmieście 26
(0-22) 826-30-71
Czy gdzies tam jest fajna sekcja na 7latkow?
Dzieki!
M.
Napisano Ponad rok temu
Treningi prowadzi Niedomagala, przewaznie jeszcze jest paru studentow na sali to tez sie wlaczaja do treningu, i wtedy chyba dzieciaki maja najwieksza radosc, jak przewroca starszego i wiekszego
Treningi sa chyba w poniedzialek i czwartek o 18 (ale to jeszcze wejdz na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i zadzwon na sale )
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam - kiedyś przyglądałem się temu treningowi dzieciaków na PW - oprócz judo jest kupa śmiechu i fajnej zabawy.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znacie jakies fajne filmiki z dzieciakami uprawiajacymi judo? Z jednej strony cos, co nie przerazi mamy dziecka (tzn. nie highlilighty z ufc), a z drugiej cos co zainteresuje malca. Na razie szukam na youtube ale jezeli w tym siedzicie, to moze znacie cos godnego polecenia.
Dzieki!
Napisano Ponad rok temu
UKJ Ryś na Natolinie to również dobry adres.
Napisano Ponad rok temu
Znacie jakies fajne filmiki z dzieciakami uprawiajacymi judo? Z jednej strony cos, co nie przerazi mamy dziecka (tzn. nie highlilighty z ufc), a z drugiej cos co zainteresuje malca. Na razie szukam na youtube ale jezeli w tym siedzicie, to moze znacie cos godnego polecenia.
Dzieki!
mały slideshow z ukj-aon warszawa: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Hej,
Ciocia wysyla chrzesniaka mojego od 2 lat na aikido. Chlopakowi podoba sie tylko poczatek i koniec treningu, natomiast godzina suchych technik go nudzi. Zdziwilo mnie, ze tak wygladaja treningi dla dzieci ale coz. Glownym powodem wyslania go na MA byla poprawa sprawnosci - w porownaniu do rowiesnikow jest zwyczajnie slabszy, przewraca sie na prostej drodze, itp.
Chcialbym go wyslac na Judo zeby zobaczyc, czy bardziej mu sie spodoba. Mieszka kolo Agrykoli. Znalazlem na budo takie adresy:
Warszawa
Gwardia
ul. Racławicka 132
(0-22) 844-35-87
W-wski Ośrodek Sportów Walki
ul. Ogólna 9
(0-22) 834-80-69
AZS AWF
ul. Marymoncka 34
(0-22) 834-37-04
AZS UW
ul. Krakowskie Przedmieście 26
(0-22) 826-30-71
Czy gdzies tam jest fajna sekcja na 7latkow?
Dzieki!
M.
Polecam klub Pawła Nastuli W-wa Żoliborz.
Napisano Ponad rok temu
Też polecam Politechnikę. Zajęcia dla najmłodszych odbywają się według rozpiski podanej na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].No ja moge zaproponowac jeszcze judo na PW maja tam sekcje dla dzieciakow i treningi calkiem fajnie wygladaja, przynajmniej nikt sie nie nudzi
Treningi prowadzi Niedomagala, przewaznie jeszcze jest paru studentow na sali to tez sie wlaczaja do treningu, i wtedy chyba dzieciaki maja najwieksza radosc, jak przewroca starszego i wiekszego
Treningi sa chyba w poniedzialek i czwartek o 18 (ale to jeszcze wejdz na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i zadzwon na sale )
Napisano Ponad rok temu
Koszt 60zł/miesiąc.No ja moge zaproponowac jeszcze judo na PW maja tam sekcje dla dzieciakow i treningi calkiem fajnie wygladaja, przynajmniej nikt sie nie nudzi
Też polecam Politechnikę. Zajęcia dla najmłodszych odbywają się według rozpiski podanej na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaja ?
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Weteranów
- Ponad rok temu
-
Licencja zawodnicza
- Ponad rok temu