Strzelnica w Bytomiu -kontakt
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Strzelnica w Bytomiu -kontakt
Witam. Mieszkam w Katowicach i chciałem się zapisac na jakąś strzelnice. byłem kiedyś właśnie w Bytomiu, jednak nie wiem jakie tam są warunki, bo byłem z kumplem, kótry strzelał tam stale. Czy tam jest jakiś karnet do wykupienia czy coś podobnego żeby móc bez instruktora strzelać i płacić tylko za ammo?
Czy może ma tam ktoś nr telefonu , bo strony nie mają? Może ktoś zna jakąś tańszą strzelnice w Katowicach lub pobliżu?
Czy może ma tam ktoś nr telefonu , bo strony nie mają? Może ktoś zna jakąś tańszą strzelnice w Katowicach lub pobliżu?
Napisano Ponad rok temu
Re: Strzelnica w Bytomiu -kontakt
W Bytomiu nie wiem, nie byłem. Ale za to parę razy odwiedziłem strzelnicę w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Płacisz tylko za amunicję i tarcze.
Zalety:
Dużo stanowisk - osobne dla ludzi z własną bronią, duży wybór broni
Wady:
Ceny, czasami tłum ludzi i robi się groźnie (Jak na obiekcie jest kilkanaście osób, kilka jest pod bronią i na to wszystko jeden instruktor to kij wie co komu odwali. Byłem świadkiem jak koleś źle przeładował broń po czym odwrócił się trzymając ją poziomo z pytaniem czemu nie strzela), i broń ponoć czasy świetności ma za sobą.
Natomiast mi strzelało się tam fajnie, ale ja laik jestem
Z tego co wiem maja też jakieś karnety, jakieś rabaty i jakąś sekcję... ale to już musisz się dowiadywać osobiście...
pozdrawiam
Sentiel
Zalety:
Dużo stanowisk - osobne dla ludzi z własną bronią, duży wybór broni
Wady:
Ceny, czasami tłum ludzi i robi się groźnie (Jak na obiekcie jest kilkanaście osób, kilka jest pod bronią i na to wszystko jeden instruktor to kij wie co komu odwali. Byłem świadkiem jak koleś źle przeładował broń po czym odwrócił się trzymając ją poziomo z pytaniem czemu nie strzela), i broń ponoć czasy świetności ma za sobą.
Natomiast mi strzelało się tam fajnie, ale ja laik jestem
Z tego co wiem maja też jakieś karnety, jakieś rabaty i jakąś sekcję... ale to już musisz się dowiadywać osobiście...
pozdrawiam
Sentiel
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SAI
- Ponad rok temu
-
legalne posiadanie kuszy
- Ponad rok temu
-