Bida
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
o co ci chodzi?Bida ostatnio na forum, nikt nie pyta, co to znaczy "balacha", albo jak trójkąta załozyć, żeby wyszedł... Very Happy Czyzby wszyscy już się nauczyli (tudzież nauczyli się szukać w starych postach?)Smile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... umią ...
Umiom chyba.
Wybaczcie - jestem tu nowy - jak wygląda technika gogoklata? Skąd się wzięła nazwa? Bo kiedyś usłyszałem od kolegi co trenuje BJJ z cieniem w stodole na sianie.
(;
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda rze cwiczonc brazylijskie judo (czy jakos tak) naucze sie dobze wymiatac ? Pytam bo dostalem oferte pracy jako dozorca w bloku, a kolega mi mowil ze ludzie cwiczacy ten styl zajebiscie wymiataja na ulicy.Czy te techniki beda dzialaly rowniez w bloku na klatakach schodowych czy tylko na ulicy?Prawde muwionc sciagnelem kilka szkoleniowek ale nie bylo tam zadnych technik z miotlom ,tylko miotalo sie po ziemi jakichs dwuch gosci.
A teraz na powaznie.Cale szczescie ze nie ma juz takich pytan.Chyba jedynie rownie glupie sa w dziale ulica.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Cóż, przeczytaj posty tych, którzy podchwycili, czyli chyba wszystkie pozostałe:) Nie nudzi mi się, poprostu ostatnio się zrobilo smiertelnie poważnie...o co ci chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a lekarz na to:" brazylijskie jiu jitsu", a co to jest? dobra wpiszę ci do książeczki kick boxing :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednym słowem chciałeś troche przyspamowaćCóż, przeczytaj posty tych, którzy podchwycili, czyli chyba wszystkie pozostałe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Edit: Jak ja załatwiałem badania i powiedziałem, że potrzebne mi są takowe na zawody brazylijskiego jj, to do rozmowy włączyła się pielęgniarka, która mi mierzyła ciśnienie i zapytała czy znam może jej siostrzeńca (tu wymienia jego imię i nazwisko), który trenuje w Grappling'u Kraków. :-)
Napisano Ponad rok temu
Yyy pomocy, ucho mi dziwnie zgrubiało i boli w cholere... co to jest?
W Twoim przypadku jest to pierwsza oznaka że jesteś gejem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Yyy pomocy, ucho mi dziwnie zgrubiało i boli w cholere... co to jest?
W Twoim przypadku jest to pierwsza oznaka że jesteś gejem :wink:
Stawiam browara każdemu z modów, który zbanuje tego kryptogeja zandarka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy sezon w BOI TEAM (Wrocław)
- Ponad rok temu
-
Otwarty Turniej Submission Fighting 'Zbyszko Cup 2007'
- Ponad rok temu