jest to powszechna praktyka na swiecie.
czekałem na ten argument... "przecież tak jest w Brazylii" :roll:
dla mnie EOT.
btw ktoś może nagrane walki aolbo zdjęcia z kategorii -94 kolorowych ?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
jest to powszechna praktyka na swiecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jest istotne czy takie działania są w Brazylii, Świecie, Europie popularne, to nie jest argument. Jakby wszyscy kradli samochody to byś uznał że jest to dobre?
Taki trend nawet jeśli jest powszechny jest w moim mniemaniu niewłaściwy. Wasze prawo startować jako jeden team, regulamin tego nie zabrania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi to tam powiewa, każdy tak czy siak może sobie wyrobić samemu zdanie na teamt jakiegoś tam klubu. Śmieszą mnie jedynie argument: robimy tak, bo tak się robi wszędzie, a w szczególności wpostępowej europie - nie możemy być gorsi.Z tego co akurat pamiętam, to po raz pierwszy w Polsce zastosował klub w którym trenujesz na Copa Polonia.
Moim zdaniem ten system jest zły, ale też nie widzę powodu żeby strasznie się oburzać że ktoś tak robi jeśli nie jest to zabronione. Wiadomo, że GB obrywa się najbardziej, bo oni wygrali i startują tak od niedawna, do Bersekerów i MMA Polska ludzie już się przyzwyczaili.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na drugiej macie sędziowała dziewczyna ze Szczecina. Bardzo ładna. Gdy na nią patrzyłem dostrzegałem piękno polskiego BJJ :wink:...Na temat drugiej maty...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:Co do startu GRACIE BARRA DRACULINO TEAM POLAND, to proponuję się przyzwyczaić i zakładać więcej filii co byście mogli nas pobić w przyszłym roku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....
Co do startu GRACIE BARRA DRACULINO TEAM POLAND, to proponuję się przyzwyczaić i trenować więcej co byście mogli nas pobić w przyszłym roku. ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich.
Chciałem serdecznie podziękować Krystianowi za bardzo dobrą organizację zawodów. Przy takiej liczbie osób zawody naprawdę skończyły się wcześnie i to jest zasługa organizatora.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do sędziowania to pragnę wszystkim krytykującym przypomnieć że tylko 4 kluby wystawiły sędziów. Zamiast krytykować to upewnijcie się czy Wasz klub wystawił jeskiegoś sędziego na zawody i potem wypisujcie bzdury. Wykręcanie się że ktoś nie za bardzo zna przepisy i nie czuje się na siłach jest śmieszne, bo na dzień dzisiejszy to nie ma profesjonalnych sędziów w Polsce i nikt do końca z tego co wiem to nie wie wszystkiego na temat tych skomplikowanych przepisów.
Napisano Ponad rok temu
większą organizację, którą zatwierdzili Brazylianie
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu