III MISTRZOSTWA POLSKI w BJJ Łódź 25.11.2007
Napisano Ponad rok temu
No chyba, żeby dzielić liczbę zdobytych medali na liczbę klubów w teamie - np: team zdobył 2 złote, 4 srebrne i 1 brązowy i jest w nim 4 kluby, to do drużynówki liczy mu się 1/2 złotego, 1 srebrny i 1/4 brązowego, wtedy można go porównywać do pojedynczego klubu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No, ale tak patrząc dojdziemy do jakiś absurdów.
Napisano Ponad rok temu
jeśli nie będzie podziału na poszczególne kluby to może wpiszmy od razu:
1 miejsce - BJJ Polska
nie wiem do czego pijesz ?
Napisano Ponad rok temu
Liczba klubów w Teamie też może nie być adekwatna...klub może reprezentować 1 osoba, więc 4 kluby to 4 osoby Lepiej więc liczba startujących zawodników w teamie i przez nią dzielić medale....
No, ale tak patrząc dojdziemy do jakiś absurdów.
Nie no nie do końca.
Liczba osób reprezentujących klub jakoś mimo wszystko o klubie świadczy.
Szczególnie jeśli reprezentanci coś wywalczyli
Więcej medali dla klubu jednoznacznie świadczy o poziomie zawodniczym klubu.
Napisano Ponad rok temu
Żeby takiego czegoś uniknąć wystarczy podawać nazwę konkretnego klubu i tak liczyć drużynówkę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. jak wygrala Gracie Barra to teraz oni organizuja MP za rok ?
Napisano Ponad rok temu
btw. jak wygrala Gracie Barra to teraz oni organizuja MP za rok ?
białe pasy w Toruniu, niebieskie w Tychach, juniorzy w Gdyni a kobiety w Łodzi - ważenie i dekoracja medalistów w Poznaniu...
Napisano Ponad rok temu
Jak widzę, gul skacze. Zamiast gratulacji, pretensje że wygraliśmy. Polskie piekiełko? Żałosne.
Gratulacje dla wszystkich startujących.
Bez odbioru w tym temacie....
Napisano Ponad rok temu
Nic nie liczyłem, napisałem "na pałę". Gul mi nie skacze, bez obaw. To jest po prostu ilustracja bezsensu takiego a nie innego liczenia drużynówki.
Napisano Ponad rok temu
No bez przesady mnie gul nie ma co skakać a nawet nie odniosłeś się do tego co napisałem echh.(wymazałem poprzednie zdanie- nie ma sensu taka dyskusja)
Jak widzę, gul skacze. Zamiast gratulacji, pretensje że wygraliśmy. Polskie piekiełko? Żałosne.
Gratuluje zwycięzcom i pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
(wymazałem poprzednie zdanie- nie ma sensu taka dyskusja)
Ja sie pytam calkiem serio bez zadnego gula ... czy GB zorganizuje za rok zawody ,zeby nie byly znowu w Lodzi,bo to juz 2xrazy bylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yamahita: na mundialu jest 1500+ startujacych , 100$ wpisowego i nie ma nagrod, co ty na to?
Jest to żałosne, ale jeżeli ktos wygra mundial rośnie jego cena rynkowam przynajmniej i moze wiecej kasy zbierac za szkoleniowki .
Aha i wedlug mnie dobrym rozwiazaniem bylo by wprowadzenie repasazy w zawodach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeby przyznac ,ze naszla mala zmiana warty, choc w tej druzynowce to nie jest zaden pojedynczy klub ,a kilka ...to w takim razie powinno byc BJJ Polska ,a nie poszczegolne kluby...
My (Copa), jako jedyni na podium bylismy pojedyńczym klubem, a nie zbiorem klubów walczącym pod jednym szyldem.
Nie byliscie jedyni - patrz Walka Gniezno.
Napisano Ponad rok temu
Kolega prosił żebyście zmienili że nie jest z Grapplingu Kraków tylko z RG Wrocław. Pozdro.+84.3 juniorzy
2. Łukasz Dźbik Rio Grappling Wrocław
Napisano Ponad rok temu
- wielu sędziów nie przyznaje punktów za sytuacje kiedy to zawodnik po nieudanej próbie omoplaty przetacza swoejgo przeciwnika bądz to do przodu bądz do tyłu. o ile dobrze wiem powinno sie to liczyc jako sweep. jesli sie mylę prosze mnie poprawić.
- jesli próba sweepa z gardy kończy sie tak ze sweepowany jest w żółwiu a sweepujacy kontro;uje tego żółwia to chyba tez jest to liczone za sweepa?? tu mam więcej watpliwosci ale może wypowie sie ktoś bardziej kompetentny i je rozwieje
pozdrawiam.
ps. a tak z innej beczki nikt nie znalazł bluzy rozpinanej z kapturem Lonsdale??
Napisano Ponad rok temu
Pasy Białe:
-64 kg
1.Mariusz Wydro (Dan Tarnów)
2.Kamil Tarnawski (ŁR)
3.Kamil Chudecki (BT)
3.Artur Kuzera (RG)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Stopień mistrzowski Judo 1 dan. Były zawodnik gwardii Wrocław. Zwycięzca wielu turniejów Judo. Były członek Kadry Juniorów. Instruktor judo.Trener grupy początkującej Grappling w klubie WOJ-DAN TEAM. Mistrz Polski w Brazylian Jiu Jitsu 2007.
SERDECZNE GRATULACJE DLA MISTRZA POLSKI W BRAZYLIAN JIU JITSU BIALYCH PASOW !!!!!!!!!
WALKI Z KOLESZKAMI TRENUJACYMI PO 1-2 LATA SZUKAJACYMY DOSWIADCZENIA BYLY NAPEWNO BARDZO PASJONUJACE !!!!
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lutadores Opole- wrześniowy nabór!
- Ponad rok temu
-
E-strona KS Pretorian
- Ponad rok temu
-
Treningii BJJ OPOLE