próbował ktoś ćwiczyć z tą bronią??
ktoś z poza sekcji karate, etc?? w karate to już chyba przy stopniach mistrzowsich sai się pojawia..
interesuja mnie techniki freestyle'owe jak i zastosowanie w walce. widziałem książkę 
taiho jutsu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
 w której było kilka technik i trochę historii tejże broni. 
jak ktośma doświadczenie, albo jakieś filmiki, artykuły czy inne linki to proszę - wrzucajcie!!
na emulu można ściagnąć cos wpisując "kobudo" - ale jeszcze tego nie oglądałem, jak coś to dam znać..

SAI
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: SAI

1. Na emulu możesz ściągnąć Sai w wykonaniu Shihana Krzysztofa Piech-Wojciechwskiego. 
2. Sai to broń a nie zabawaka do freestylu
3. Tu masz podstawowe techniki Sai w Okinawskim Kobudo w wykonaniu jednego z najlepszych w tej dziedzinie.
4 Sai uczą w sekcjach Oyama Karate i chyba w Kyokushin ale żeczywiście na wysokich stopniach.

2. Sai to broń a nie zabawaka do freestylu
3. Tu masz podstawowe techniki Sai w Okinawskim Kobudo w wykonaniu jednego z najlepszych w tej dziedzinie.
4 Sai uczą w sekcjach Oyama Karate i chyba w Kyokushin ale żeczywiście na wysokich stopniach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 legalne posiadanie kuszy legalne posiadanie kuszy- Ponad rok temu 
- 
			 NUNCHAKU JUTSU - BO JUTSU - FILM NUNCHAKU JUTSU - BO JUTSU - FILM- Ponad rok temu 
- 
			 Organizacje Nunchaku w Polsce Organizacje Nunchaku w Polsce- Ponad rok temu 
- 
			 pytanie glownie o bear claw pytanie glownie o bear claw- Ponad rok temu 
- 
			 Nunchaku w Krakowie Nunchaku w Krakowie- Ponad rok temu 
- 
			 jaka broń w jakim stylu? jaka broń w jakim stylu?- Ponad rok temu 
- 
			 BALISONG/MOTYLEK - coś nowego?? BALISONG/MOTYLEK - coś nowego??- Ponad rok temu 
- 
			 Edge Weapon Seven Vital Truths Edge Weapon Seven Vital Truths- Ponad rok temu 
- 
			 Bronie, czyli Wasze arsenały Bronie, czyli Wasze arsenały- Ponad rok temu 
- 
			 ASG ASG- Ponad rok temu