Fotki i linki (mixed-ma)
Napisano Ponad rok temu
nowe mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ryszard M powrócił jako
I M M O R T A L E
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdybys mogl rzucic wiecej info: po ile bilety, o ktorej godzinie start itd. To bylbym zobowiazany, bo moze sie wybiorePanowie nie chcę robić tu reklamy ale warto żebyście zwrócili uwagę na fajny event w warszawie 26 listopada w kinie praha, można będzie zobaczyć walki mma i K1 z różnych gal, obejrzeć film dokumentalny o zawodnikach itd. Chyba sprawa warta uwagi, nie uważacie?
Napisano Ponad rok temu
horse-drolon czyli rozkmina na kolejna partie towaru
Napisano Ponad rok temu
work out all day all day
Napisano Ponad rok temu
Gdybys mogl rzucic wiecej info: po ile bilety, o ktorej godzinie start itd. To bylbym zobowiazany, bo moze sie wybiorePanowie nie chcę robić tu reklamy ale warto żebyście zwrócili uwagę na fajny event w warszawie 26 listopada w kinie praha, można będzie zobaczyć walki mma i K1 z różnych gal, obejrzeć film dokumentalny o zawodnikach itd. Chyba sprawa warta uwagi, nie uważacie?
już mówię więc z tego co mi wiadomo to festiwal filmow walki w Kinie praha jest 26 listopada. start godzina 17 a bilety chyba ok 50 zł. Po szersze informację odsyłam na stronę:
http://www.novekino.pl/kina/praha/wiadomosci.php?id=13
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]!
Napisano Ponad rok temu
rampage strzelil karpia ale machida tez
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]!
:twisted:
źródło: fight24.pl
Napisano Ponad rok temu
Lol, jakie wynikihttp://www.lowkick.com/UFC/LowKick-Awards-Non-US-MMA-Promotion-of-the-Year-11095
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wohooooo....
pytanie tylko jak z forma u kida
Napisano Ponad rok temu
Pettis matrix kick
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiem ze polowa uzytkownikow ten link dobrze zna ale po pierwsze nieco mlodsi stazem w interesowaniu sie mma moze jeszcze nie widzieli a po drugie warto sobie przypomniec i spojrzec na to z dzsiejszej perspektywy. Podejrzewam ze dzis obejrzycie z usmiechem na twarzy choc wtedy krew sie w czlowieku gotowala no i miny Nastuli- bezcenne
Napisano Ponad rok temu
Debata Pawła Nastuli z Rafałem Kubackim o MMA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiem ze polowa uzytkownikow ten link dobrze zna ale po pierwsze nieco mlodsi stazem w interesowaniu sie mma moze jeszcze nie widzieli a po drugie warto sobie przypomniec i spojrzec na to z dzsiejszej perspektywy. Podejrzewam ze dzis obejrzycie z usmiechem na twarzy choc wtedy krew sie w czlowieku gotowala no i miny Nastuli- bezcenne
Ale Kubacki pieprzył
Paweł robisz to za pieniądze!
I był taki uduchowiony
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co dalej z PRIDE
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Tomkiem Drwalem dla Fighters Only Magazine
- Ponad rok temu
-
12.07.2007 K1 GP Las Vegas results and fights
- Ponad rok temu
-
K1 Las Vegas Weigh In pictures
- Ponad rok temu
-
Co to??
- Ponad rok temu
-
Reguły walki w MMA
- Ponad rok temu
-
Akiyama podejrzewany o posiadanie ...kastetu ?!!!!!
- Ponad rok temu
-
Tomasz "Travolta" Drwal
- Ponad rok temu
-
Popek w MMA
- Ponad rok temu
-
roznica w przepisach shooto i pancrase?
- Ponad rok temu