Fotki i linki (mixed-ma)
Napisano Ponad rok temu
“Nick Diaz – od czasu swej pełnej problemów przeszłości, zachowania godnego kryminalisty, zmienił swe życie na lepsze znajdując lepszą drogę. Poprzez jiu-jitsu, mógł porzucić stare i zacząć nowe. Teraz znany jako inteligentny zawodnik i umiejętny uderzacz, Nick ma to, czym niewielu może się chwalić – mistrzostwo świata wagi półśredniej.”
źródło: fight24.pl
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzis
Napisano Ponad rok temu
CroCop: Let me go, lets go to the centre and fight
Mir: Let’s go to the mat
CroCop: OK – if I’m on top
Mir: We’ll stay in the clinch
Filipovic w rozmowie z Fighters Only dodał też że nie był zadowolony z odpowiedzi i zachowania Mira dzięki któremu zawodnik ten pozostawał w bezpiecznej dla siebie sytuacji. True Story
ha ha ha
Napisano Ponad rok temu
1. a propos Najmana: "boli mnie to, ze ktos taki jak pan N zarabia pieniadze niepoparte zadna praca (...) jesli ktos kilka lat zapieprza na sali i nie moze dostac walki ktora dostaje Najman ja zawsze bede na nie"
2. a propos Pudziana "nie wkurza mnie to bo ja nie jestem takim rasowym polaczkiem, ze zagladam komus w portfel, jezeli ktos dostaje wiecej niz ja no to widocznie na to zasluguje"
konsekwencja to to nie jest
Napisano Ponad rok temu
Lubie go, ale:
A ja właśnie dlatego przestałem go lubić. Używa określenia "Polaczek" w stosunku do innej osoby, w momencie, kiedy sam popada w to, co nazywa się "polaczkowością". Już na ostatnim KSW mnie wkurzał, ale im więcej go teraz widzę, tym bardziej tracę do niego sympatię. Życzę mu jak najlepiej, bo kibicuję naszym, ale konsekwentny i poważny to on nie jest.
Napisano Ponad rok temu
jedyne co to na lowkiki cos by sie tam przydalo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to za gówno?nowe mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co dalej z PRIDE
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Tomkiem Drwalem dla Fighters Only Magazine
- Ponad rok temu
-
12.07.2007 K1 GP Las Vegas results and fights
- Ponad rok temu
-
K1 Las Vegas Weigh In pictures
- Ponad rok temu
-
Co to??
- Ponad rok temu
-
Reguły walki w MMA
- Ponad rok temu
-
Akiyama podejrzewany o posiadanie ...kastetu ?!!!!!
- Ponad rok temu
-
Tomasz "Travolta" Drwal
- Ponad rok temu
-
Popek w MMA
- Ponad rok temu
-
roznica w przepisach shooto i pancrase?
- Ponad rok temu