Propozycje tematów do pisma "Sztuki walki"
Napisano Ponad rok temu
Czekam na Wasze propozycje do pisma "Sztuki walki".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2.Jakiś artykuł o rozwuju i wroście popularności, mma zarówno w PL jak i na świecie. Ciekaw jestem jak to jest w stanach, gdzie niby UFC staje się popularniejsze niż box.
Jakaś ankieta co przeciętny polak wie o mma?
3. Coś o Tsunami :roll: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
3. Coś o Tsunami roll: :twisted: :twisted:
Świetny temat...Wpływ Ryszarda Murata na rozwój MMA w Polsce w oparciu o wybrane techniki Karate Tsunami oraz o wypowiedzi wielkiego mistrza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
serio cię to interesuje? znaczy, nie wiesz, jakich się spodziewać wyników?Jakaś ankieta co przeciętny polak wie o mma?
zdajesz też sobie chyba sprawę, że przeprowadzenie sondażu trochę kosztuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i może przede wszystkim leczenie tych urazów! na forum widać, że jest duży głód fachowych wiadomości o tym.Ja bym proponowal temat zwiazany z anatomia i z wplywem sztuk walki na zdrowie... mozliwe urazy...
jest też dość zgodna opinia, że większość lekarzy ma nikłe pojęcie o traktowaniu sportowych kontuzji i czasem dają kiepskie rady
Napisano Ponad rok temu
Pół serio pół żartem ale wielu osobom turlanie się po macie czy to w bjj czy w aikido pomogło dość znacznie z kręgosłupem. Np. jak ktoś pracuje za kółkiem.
Napisano Ponad rok temu
Widac, ze jeszcze nie wszyscy czytaja nasz magazyn:), bo zdaje sie, ze dopiero co zaczelismy cykl tekstow o suplementacji...
Napisano Ponad rok temu
można by się pokusić o wywiady z wyróżniającymi się z tego tłumu postaciami. i jak ćwiczy się tu, a jak tam? jakie są różnice? jaki wkład wnieśli nasi rodacy?
trochę żartuję, ale z drugiej strony w jakiś sposób mnie to interesuje. gdyby sprawę dobrze ugryźć?..
Napisano Ponad rok temu
Nie zebym sie czepial, chodzi mi tylko o opisy sztuk walki na stronie pisma, oby na papierze nie bylo takich kwiatkow.
A wydanie papierowe obadam jak znajde otwarty kiosk. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Zapomnał bym: wywiad z Drwalem i jak się przygotowuje do Ufc, jak to zapronowali mu kontrakt itp.
o odzywianiu i suplementacji w sztukach walki...
Właśnie się zaczą, o tym, caly cykl artykułów. :wink:
serio cię to interesuje? znaczy, nie wiesz, jakich się spodziewać wyników?
zdajesz też sobie chyba sprawę, że przeprowadzenie sondażu trochę kosztuje
Ciekaw jestem czy coś się zmieniło po ostatniej ksw. Podobno oglądało to 10mln ludzi 8O
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
ta podobnoCiekaw jestem czy coś się zmieniło po ostatniej ksw. Podobno oglądało to 10mln ludzi 8O
nawet programy informacyjne! ("Wiadomości", "Fakty"), dobijają raptem do połowy takiej widowni. a informacyjne są z definicji przech... nie do pobicia, i za nimi jest długo, długo nic
a to byłaby oglądalność rzędu 30%!! nie no zejdźmy na ziemię hehe
KSW transmitował zdaje się Polsat Sport.
to może link "w temacie", na wyrobienie poczucia proporcji
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(podkreślenia ode mnie)Miniony tydzień był najlepszym tygodniem dla Polsatu Sport od początku istnienia.
W sobotę 25 listopada 2006 r. Polsat Sport odnotował rekordową oglądalność - udziały stacji w całym rynku telewizyjnym wyniosły prawie 2% wśród wszystkich badanych - czyli aż 6.1% w zasięgu stacji.
[...]
Na sukces stacji złożyły się doskonałe wyniki transmitowanych rano MŚ w siatkówce mężczyzn i bokserska gala w sobotę. Mecze Polska - Tunezja (środa 7:00) i Polska-Japonia (sobota 10:00) oglądało średnio ponad 210 tys. ludzi. Zaś Gala boksu (w tym walka o mistrzowski pas Krzysztofa "DIABLO" Włodarczyka ze Stevem Cunninghamem) zgromadziła średnio ponad 300 - tysięczną widownię w trakcie relacji na żywo w sobotę. Powtórka walki o mistrzostwo świata w niedzielne przedpołudnie przyciągnęła prawie 290 tys. widzów.
Napisano Ponad rok temu
Tak w kwestii formalnej, to zakladajac, ze to jest firma legalnie wydajaca/redagujaca pismo, to rowniez strona podpada pod legalna dzialalnosc. Zatem wypadaloby podac zrodla, z ktorych cytuje sie tekst. Nie jestem specjalista w zakresie prawa, ale jakos tak wydaje mi sie nieetycznie umieszczac bez zamieszczenia zrodla juz nie cytatu, ale calego tekstu. Pal licho jezeli to strona amatorska, ale zapewne w legalnej dzialalnosci juz trzeba pewnych przepisow przestrzegac.
Racja. Niedlugo ruszy nowa strona pisma (i nie tylko...) i obiecuje, ze nie bedzie tam takich "kwiatkow", jakich na obecnej stronie dopuscily sie osoby, ktore ja robily. Ale fakt faktem, ze choc kto inny popelnil blad, to my ponosimy za nieego odpowiedzialnosc, totez te "kwiatki" zostaly juz usuniete.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam !!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakiś grappling w Tuluzie (francja :) )
- Ponad rok temu
-
Jaki stabilizator kolana?
- Ponad rok temu
-
Berserkerzy w Brazylii
- Ponad rok temu
-
GAMENESS kimono
- Ponad rok temu
-
Mundial w Sau Paulo!!!
- Ponad rok temu
-
niewybielane gi?
- Ponad rok temu
-
Treningi u radosława turka??
- Ponad rok temu
-
Wykaz pasów BJJ w Polsce
- Ponad rok temu
-
Fight Club Łódź - zaprasza na treningi BJJ !!!
- Ponad rok temu
-
Copa de Mundo!!!
- Ponad rok temu