E. Norton
Napisano Ponad rok temu
Był kiedyś taki film American history "x".
Opowiadał o charyzmatycznym, amerykańskim skinhedzie.
Którego grał E. Norton.
Widziałem ten film dosyć dawno, ale zapamiętałem, że był on dość "wypakowany".
I tu do rzeczy, Kilka dni temu TVN puścił Rozgrywkę z DeNiro i Nortonem właśnie. Grał on też w Fight clubie.
W obu tych filmach byglądał jak chudzinka.
Jak to można było zgubić wszystkie mięśnie, czy też, napompowali go do american...
Czy też widziałem ten film zbyt dawno i wydealizowałem sobie jego wizerunek we wspomnieniach?
Normalnie spędza mi to sen z powiek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ktoś bedzie oglądał ten film to zaręczam że aktor grający mechanika to naprawdę Christian Bale. Każdy kto kojarzy go z rolą w Batmanie może przeżyć lekki szok. Aktor do roli schudł bowiem ...30 kilogramów !
Napisano Ponad rok temu
wg. filmwebu.2001: Rozgrywka (Score, The) jako Jackie Teller
1999: Podziemny krąg (Fight Club) jako Narrator
1998: Więzień nienawiści (American History X) jako Derek Vinyard
W Rozgrywce pokazywał się topless
więc widać było jego "chuchrowatość"
Czyli przypakował momentalnie do jednego filmu i natychmiast to zrzucił?
Jak to możliwe?
Koksy? dają tylko chwilowy efekt ?
Efekty specjalne?
Jednak mnie pamięć nie myliła :wink:
Napisano Ponad rok temu
8O Ciekawe, ile mu zapłacili za to poświęcenie 8OJeżeli ktoś bedzie oglądał ten film to zaręczam że aktor grający mechanika to naprawdę Christian Bale. Każdy kto kojarzy go z rolą w Batmanie może przeżyć lekki szok. Aktor do roli schudł bowiem ...30 kilogramów !
Napisano Ponad rok temu
Zresztą w hollywood "wszyscy koksują"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niepotrzebnie się poświęcił, bo mechanik był filmem tylko średnim. Trochę zawiało kopią Fight Club i na dodatek był masakrycznie przewidywalny. Nuda.8O Ciekawe, ile mu zapłacili za to poświęcenie 8OJeżeli ktoś bedzie oglądał ten film to zaręczam że aktor grający mechanika to naprawdę Christian Bale. Każdy kto kojarzy go z rolą w Batmanie może przeżyć lekki szok. Aktor do roli schudł bowiem ...30 kilogramów !
Bale był najlepszy w American Psycho.
Napisano Ponad rok temu
niepotrzebnie się poświęcił, bo mechanik był filmem tylko średnim. Trochę zawiało kopią Fight Club i na dodatek był masakrycznie przewidywalny. Nuda.
Wcale nie był taki zły, ale rzeczywiście dość szybko można było rozkminić. Mnie osobiście wkurwiło, że coś pisali na okładce dividika, że jest w stylu Fight Clubu, gdyby nie to, to może bym tak szybko nie poleciał myślowo po tych samych torach i nie popsuł sobie zakończenia.
A różnicy między Edwardem w AHX a FC aż tak dużej nie ma, w Ficght Clubie zawsze nosił jakieś ciut za duże cipkowate ciuchy, fryzura też optycznie sporo zmienia. Przypakował, ale w granicach rozsądku.
Napisano Ponad rok temu
fc 1999
keeping the faith 2000
przyznam szczerze, ze zajebiscie przypakowal do do roli w ahx. bez kitu, robi wrazenie.
pzdr
a co do spadkow - albo dobry koksik, albo calkowita niekatywnosc fizyczna
Napisano Ponad rok temu
W spider-manie 1 o ile dobrze pamiętam też jest scena przed lustrem gdzie Tobey Maguire jest chudziną a potem po ugryzieniu pająka już ma trochę ciała (koksem nie jest ale mimo wszystko)
Może przypakował/schudł w trakcie kręcenia filmu między jedną a drugą sceną albo to faktycznie są jakieś efekty specjalne :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak to rozumiem.Bierzemy chojraka, kręcimy wszystkie sceny chojrakowe, potem przez trzy miesiące albo pół roku kręcimy sceny bez jego udziału, pracujemy nad efektami czy czym tam jeszcze, a aktora profesjonalnie na siłowni trenujemy, suplementujemy i odchudzamy (coby efekt wizualny był bardziej w stronę Bruce'a Lee) i gotowe.
Bo to jakoś w miare naturalnie brzmi.
Ale sytuacja odwtotna, ten totalny spadek masy jest jakimś dziwacznym przypadkiem(choć jak się okazuje nie odosobnionym).
A brakiem aktywności tego chyba się nie wytłumaczy, bo nie zmienił się w tłuściocha tylko wręcz przeciwnie.
Wiem!
Musiał żywiś się tylko spalaczami tłuszczu i kawą, a dnie trawić na bieganiu maratonów...
Chyba, że przed AHX, go czymś nadmuchali i efekty były tyle dobre, co krótkotrwałe.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] można ##### obejrzeć :wink: .
powiedz lepiej jak go sciagnac?
keepvidem i podobnymi sie nie da
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy program o sztukach walki na History Chanell
- Ponad rok temu
-
nowa książa o Bruce Lee!!
- Ponad rok temu
-