Zamki błyskawiczne
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w plecaku żywot skończyły wszystkie zamki i trzeba by było je wymienić na inne. :roll:
Chodzi mi o konkretny plastikowy zamek do plecaka, a może i do czegoś jeszcze innego.
Miał ktoś już z tym do czynienia?
Znacie jakieś firmy godne polecenia(YKK?)?
Napisano Ponad rok temu
W różnych markowych ubraniach i plecakach trafiałem na powyższe firmy. Tylko jeden zamek mi padł do tej pory. Ale musiał i też sporo tortur przeżył

Do 25L plecaka Alpinusa wkładałem jakiś czas gruby wełniany koc i jedyne co to wszystko trzymało na plecach to były dodatkowe troki
 Marki zamka już nie pamiętam co i tak nie ma znaczenia - jakbym miał pretensje, że mi się scyzoryk złamał jak podważałem płytki chodnikowe
  Marki zamka już nie pamiętam co i tak nie ma znaczenia - jakbym miał pretensje, że mi się scyzoryk złamał jak podważałem płytki chodnikowe  
 Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Parę pytań. Parę pytań.- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka Zywotnosc lufy maja Jaka Zywotnosc lufy maja- Ponad rok temu 
- 
			 Sakwy na rower Sakwy na rower- Ponad rok temu 
- 
			 NovaTac EDC - 120/85 mozna zamawiać !!! NovaTac EDC - 120/85 mozna zamawiać !!!- Ponad rok temu 
- 
			 światło na AA do 100zet światło na AA do 100zet- Ponad rok temu 
- 
			 bukłak na wodę do Wolverina 32 bukłak na wodę do Wolverina 32- Ponad rok temu 
- 
			 FENIX Polska FENIX Polska- Ponad rok temu 
- 
			 zamienię huntlight ft02xj na coś słabszego zamienię huntlight ft02xj na coś słabszego- Ponad rok temu 
- 
			 kevlarowe rekawice z praktyki kevlarowe rekawice z praktyki- Ponad rok temu 
- 
			 Fenix L2T akcesoria Fenix L2T akcesoria- Ponad rok temu