Boks-Gradopołow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zreszta gdzies tu na budo byl dokladny link w ktoryms temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogólnie to książki ROSSA ENAMAIT'A o tym traktują..
Napisano Ponad rok temu
Czy macie moze w zeskanowana gdzies tą książkę lub do odsprzedania?Szukalem w necie-nie ma.
Na Allegro są w tej chwili dwie sztuki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za linki!Ale czy za tak stara książke trzeba wydac az tyle pieniedzy?Chyba zrezygnuje..
Jak kupiłem też na Allegro, ale za 80 zł - po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość i polować. Już pojawiła się kolejna, tyle, że starsze wydanie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oczywiście nic nie zastąpi ćwiczenia pod okiem dobrego trenera, tym niemniej książkę warto mieć - według mnie solidny materiał dydatkyczny.
To nie jest kolejny "poradnik sztuk walki", z bełkotem typu "motoryka i technika".
Jak napisał kiedyś Sobiesław Zasada, różnica pomiędzy dobrym i złym kierowcą jest między innymi taka, że dobry kierowca potrafi precyzyjnie opisać po kolei wszystkie czynności, które wykonuje rękoma i nogami np. pokonując zakręt. Podobnie jest w boksie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
80pln to tez za duzo..pewnie zyskam wiecej wydajac takie pieniazki na treningi:) Bardzo ciekawia mnie w tej ksiazce cwiczenia ogólnorozwojowe dla boksera,jest tam chyba dosc solidnie to prezentowane.Jak wiem,bokserzy z bloku wschodniego sa wszechstronnie rozwinieci-od jazdy na nartach do wioslowania,czy pilecczki ping-pongowej,oraz cwiczenia na gimnastyczne.Dlatego pewnie sa tak dobrzy.
Pozostają antykwariaty albo giełda staroci, chyba, że trafisz na jakiś podniszczony egzemplarz w niskiej cenie. Albo biblioteka, jeżeli interesują Cię tylko wybrane strony poświęcone ćwiczeniom ogólnorozwojowym. Nie wierzę, że w żadnej nie mają chociaż jednej sztuki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
06.07.2007 - Marcin Różalski walczy w Larnace na Cyprze
- Ponad rok temu
-
treningi u Marka Piotrowskiego
- Ponad rok temu
-
boks sosnowiec
- Ponad rok temu
-
MP LOWKICK WOLOW
- Ponad rok temu
-
K1 camp z Markiem Piotrowskim 2007????????
- Ponad rok temu
-
Wojownik
- Ponad rok temu
-
darmowe treningi kickboxingu w wakacje Kraków
- Ponad rok temu
-
muay-thai
- Ponad rok temu
-
Obóz treningowy w Pobierowie przez całe wakacje !!!
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai - Rowy 07.07.2007
- Ponad rok temu