Gołota w Spodku - transmisja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dwa lata przerwy a wy odrazu byście chcili zeby z wałujewem walczył...
Ja bym nie chciał, wtarłby Gołotę w ring.
Napisano Ponad rok temu
Adamek - swietna walka. chlopak zrobil na mnie wrazenie. byl zwrotny szybki regularnie okladal rywala z kazdej strony. az milo bylo popatrzec 8) Adamek to naprawde prawdziwy wojownik. tytul mistrza swiata jeszcze do niego wroci.
nawiaze jeszcze do walki Diablo Wlodarczyka. otoz sądzę, iz Diablo zdobyl tytul mistrza jakby z przypadku. przyznano m uzwyciestwo , ale swoim wysteoem na pewno nikogo nie powalil na kolana. Nie sadze aby kiedykolwiek jeszcze zdobyl jakies trofeum. Adamek to klasa sama w sobie. Diablo to po prostu dobry bokser i nic wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Diablo sympatyczny chłopak, mocny cios, ale nie ma chyba serca do tego, za pasywnie walczy.
A co do Gołoty, mnie w sumie wisi czy mistrzem będzie, ja po prostu bardzo lubię oglądać jego boks. Nawet jak przegrywa to efektownie
Napisano Ponad rok temu
lol Chin up! Down but not out! Jeszcze Polska nie zgineła, póki my żyjemy...
Napisano Ponad rok temu
kto Valujev? ten patałach? ja widziałam wszystkie jego walki i wszystkie ostatnie szmacianki --> gdyby nie KING który wszystkich smaruje, bo chce mieć 2,20m freaka z cyrku na pokaz (i kasę!), to Valujev by żadnego pojedynku nie wygrał - i Gołota tak jak się teraz zaprezentował --> to on by Valujeva lewym jap'em tylko - wtarł w ring. Tsssss. Valujev --> WHO IS FU**ING VALUJEV 8O ??? ostatni prawdziwy FREAK cyrkowy!!!dwa lata przerwy a wy odrazu byście chcili zeby z wałujewem walczył...
Ja bym nie chciał, wtarłby Gołotę w ring.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:-) no nie przesadzaj - fakt, że nic z jegą ksywką BEAST to nie miał wspólnego - ale bywają o wiele, wiele gorsi. Ogólnie wiadomo --> za taką "imprezką" stoi tyle kasy, tyle rzeczy od niej zależy - nawet egzystencje ludzkie, joby - reklamia, czy jacyś promotorzy, wszelkiego rodzaju doradcy, pijawy wszelkiej maści i wyznań --> tasiemiec-pasożyt żerujący - w sumie, z takiej banalnej, pierwotnej, towarzyszącej już człowiekowi od zarania czasów --> sprawy - jaką jest walka dwóch mężczyzn na pięchy .... Aż dziw bierze.....
No i wiadomo --> jeżeli akurat rozchodzi się o tzw. Comeback --> no to w ogóle jest się ostrożnym w wyborze "kontrahentów"..... i w sumie to bym nawet powiedziała, że Beast był raczej za dobry - niż za słaby --> jak na "chłopca do podbudowy - u Gołoty - jemu jego ego" :wink: --> do tego swojego zadania (którego "podarował" mu DonKanaliaKing !): Mission: The Magic Golota !
DonKiNG w ogóle w tym roku poleciał - i wytrząsa z rękawa jeden Comeback po drugim - najpierw ta plama z Niemcem Axel Schulz vs. Brian Minto () - gdzie właśnie nie wyszła sprawa ze "słabym" oponentem- i "chłopiec do bicia" pokazał co znaczy 10 lat przerwy i posłał Schulca ostatecznie na emeryturę... oraz Henry Maske vs. Virgil Hill () - gdzie nawet dwóch "weteranów" się spotkało ..... Taaaaaa.... Combacks są w modzie - a DonKiNG robi to - bo jak widać sytuacja w HeavyWeight to tak za bardzo to nie jest za wesoła - takiego prawdziwego Championa - czy Championów - jak kiedyś to w sumie nie ma żadnego....albo? :-) bo kto? Zobaczycie - jeszcze stary Kliczko i Lennox Louis wrócą..
pozdrawiam
tp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
a mi się nawet podoba co mówi --> jakiś taki misiu sympatyczny.....
ja go w ogóle nie znam - nie jestem z Polski --> a tylko co o nim słyszałam to ciemne historie jakieś.... ja myślałam że to jakaś straszna recydywa będzie --> głos gruby, bassowy, zachrypnięty.... a tu misiu tylko taki się okazał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a właśnie, wcześniej chyba się nie jąkał :roll:Nic nie moge zrozumiec co Gołota mowi w wywiadach, tyle lat na ringu robi ladny rozpierdol w bani.
pozdr.
w wywiadzie dla TVP3 sprzed kilku dni było to wyraźnie widać
Cały czas obawiałem się, że Bates skoro tak się pcha w zwarcie, to pewnie wyczeka na odpowiedni moment, by wyprowadzić jakąś bombę w półdystansie, albo w klinczu i będzie po walce, ale na szczęście Tyson to to nie jest i takich rzeczy jak widać nie potrafi.
Napisano Ponad rok temu
Nadodatek nieodbyła sie walka Kick Boxerska na którą czekałem ostro.N
Jak to się nie odbyła? to czemu obiło mi się o uszy, że Podraza wygrał? ( jeszcze ponoć przez KO ) wałek jakis znowu ? W sumie nie zdziwiłbym się
Napisano Ponad rok temu
tssssssss...... no, no..... nie wątpie --> a jak z bliska :wink: ???no włąsnie, on taki był zawsze, a tu go z bardzo fajnej storny pokazali, żartowinisa, luzaka. To żadkość nieststy, a on podobno świetny gość jest jak się go bliżej pozna
nie spoko koleś - jakiś taki nawet skromny, żaden tam hojrak - jak często w tej "branży" się zdarza --> widać było, że se trochę pomyślunków robił - że go tam cóś drążyło... w sumie wiadomo --> chodziło o jego przyszłość... Sam mówił - albo cóś jeszcze się po tych starych kościach z ducha wojownika tłucze - albo czas spakować tobołek i powiedzieć Thx i bye-bye.... no co? - trzeźwo w sumie myśli - no tylko o W.CHemp. pasie to może tylko pomarzyć .... prznajmniej przed emeryturą troche zsianokosić - czemu nie ?
A na którym on jest miejscu teraz w kolejce? wie to któś??.....
Napisano Ponad rok temu
I te uniki rotacyjne... zejścia z linii ciosu... wspaniale wymykał się spod lin i narożników. Piękne lewe proste. Masz rację - duże brawa dla Tomka.Adamek wałczył świetnie i za to należą mu się ogromne brawa poprostu szermierka na pięści :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adamek- nie wiem gdzie jest sklasyfikowany ten Pineda,ale na slabiaka wcale nie wygladal,gdyby nie uciekanie spod lin i ogolnie bardzo dobra walka Adamka,mogloby byc roznie.Nie ma co,boks w wydaniu Adamka,to jest to-szybkosc,kombinacje,myslenie(co nie zawsze widac w walkach bokserów) -sam esencja boksu.Zobaczymy jak bedzie to wygladalo z kims z wyzszej polki.Dzieki Tomek!!!
Az milo sie robi jak Polacy wygrywaja:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do Andrzeja, mi sie wydaje, że chłop przez te dwa lata dużo na siłowni siedział, był o wiele bardziej spakowany niż zwykle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Albercik
- Ponad rok temu
-
Garść pytań o Fighter Wrocław
- Ponad rok temu
-
Muay Thai - The Contender
- Ponad rok temu
-
Transmisja na żywo: Serafin Wa-wa vs Reszta Polski /MuayThai
- Ponad rok temu
-
Słowiński wygrywa z Mistrzem Świata San-da
- Ponad rok temu
-
Angels of Fire II - Różalski vs Botha
- Ponad rok temu
-
Dobre sekcje BOKSU w Krakowie.
- Ponad rok temu
-
protektory
- Ponad rok temu
-
Taekwondo a kickboxing
- Ponad rok temu
-
Transmisja na żywo z turnieju MuayThai! W tej chwili!
- Ponad rok temu