FEDOR może przejść do K-1
Napisano Ponad rok temu
Możecie się czepiać że uczepiłem się kultury hamburgera ale ja po prostu tego nie trawie. PRIDE było klasą samą w sobie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
pod wzgledem klimatu i oprawy biją UFC na łeb, a zawodników też będą mieć napewno coraz lepszych, bo z MMA kaska będzie coraz większa.
Napisano Ponad rok temu
Howgh!!Bodog psze państwa, to będzie klasa. mówię wam.
A z Fedorem i UFC nie chodzi o kasę, tylko o warunki - gdzieś tam mi się o uszy obiło, że w kontrakcie z Pride, Fedor miał zawartą klauzulę, że może walczyć w Rosji, a UFC nie chce tego warunku spełnić - chcą mieć na niego wyłączność.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Howgh!!Bodog psze państwa, to będzie klasa. mówię wam.
A z Fedorem i UFC nie chodzi o kasę, tylko o warunki - gdzieś tam mi się o uszy obiło, że w kontrakcie z Pride, Fedor miał zawartą klauzulę, że może walczyć w Rosji, a UFC nie chce tego warunku spełnić - chcą mieć na niego wyłączność.
Czyli poprostu Fiodor nie miał w kontrakcie z PRIDE klauzulii wyłączności. Znając życie Dana White boi się, że Fiodor spierniczy mu do Bodoga. Jeśli chciałby koniecznie na wyłączność Rosjanina to powinien zaoferować mu naprawdę ZAJEBISTE PIENIĄDZE!! I to zdecydowanie lepsze niż jakie dostał np. Cro Cop
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Linke w mma
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Baroni vs Shamrock - 22 czerwca
- Ponad rok temu
-
Marcelo Garcia w MMA
- Ponad rok temu