Artykul z super expressu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co to za klauny ale zasługują na zwolnienie z pracy, niech lepiej idą pisać o paris hilton... tylko do tego sie "nadają"autor: Z Anchorage, Mariusz Max Kolonko
...and the idiocracy continues....
Napisano Ponad rok temu
8O ambitnieOśmiokątna klatka na środku areny. W niej dwóch współczesnych gladiatorów w sporcie zakazanym w co drugim stanie w Ameryce.
Napisano Ponad rok temu
Anchorage to miejscowosc z ktorej Najlepszy polski Dziennikarz opisywal krwawe mordobicia na smierc i zycie w klatce
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wpadkaSoS-
Anchorage to miejscowosc z ktorej Najlepszy polski Dziennikarz opisywal krwawe mordobicia na smierc i zycie w klatce
B.
Myślałem, że Z to imie, choć... nie wiem nawet jakie to miałoby być... Zigzag?
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem, na moje to on ma siana dosyc, a ''cos'' musi robic, szkoda ze takie pierdy mu zostaly :roll:z tv go wywalili to pisze takie bzdurne teksty zeby zarobic na suchy chleb ze smalcem
EJ!! Nie obrazaj chleba ze smalcem! Jestem fanem kanapki ze smalcem i do tego ogoreczkiem kiszonym do zagrychy
Napisano Ponad rok temu
EJ!! Nie obrazaj chleba ze smalcem! Jestem fanem kanapki ze smalcem i do tego ogoreczkiem kiszonym do zagrychy
Ja tez, ale Mariusz jest w koncu do high standardow, ktore mial w upper klasie przyzwyczajony :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kiedyś relacjonował "dla TVP1 z Chicago mówił Max Kolonko" hehe ciekawe ile w tamtych relacjach było inwencji twórczej
Napisano Ponad rok temu
Tak w ogole szkoda chlopaka, z tv go wywalili to pisze takie bzdurne teksty zeby zarobic na suchy chleb ze smalcem
No to albo suchy, albo ze smalcem
Cały art. na poziomie gazety lub i czasopisma w której sie ukazał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tiaa, tylko ze on podal dokladnie taka opinie, jaka powszechnie "cieszy" sie MMA. Czyli dal po prostu ludziom to co chcieliby uslyszec. Przecietny zjadacz chleba wlasnie tak ocenia MMA, czyli extremalnie, krwiozercze, zakazane, podziemne, walki gladiatorow na smierc i zycie... bah...Może by go tak do sądu podać za zniewagę MMA
Napisano Ponad rok temu
Mix Kolanko daje czadu ... Krew na nogach eskimoski .... Potem indianka vs eskimoska za 40 dolcow. Żony i 3 letnie dzieci całe we krwi ..
Juz lepiej ze tak o tym pisze bo nie jestem w stanie sobie wyobrazic zeby po czyms takim ktokolwiek bral to na powaznie .
Choc ... Nasze ciemne w tych sprawach spoleczenstwo ... zzzz kto wie ...
J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobreDziecko z palcem w ustach też patrzy. Ma podkoszulek z napisem: "Mój tatuś zbije twojego tatusia".
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA w szkole walk Kime !
- Ponad rok temu
-
walki Jakubka i Cipao
- Ponad rok temu
-
............ internetowi szydercy ....