kto poczul "uderzenie energią" ?
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie brak szacunku dla tego pana, ale nie moge wytrzymac jak widze takeie cos.
ps. a czy w Polsce sa tacy magicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga jak szukalem trenera w UK to moj pierwszy wewnetrzny test byl taki ze podczas jakiegos pierwszego treningu - kiedy jest moment, probujesz trafic trenera z calej sily. Wprawdzie od swojego obecnego dostalem ze 4 razy kontre, w tym raz taka ze dochodzilem do siebie 20 minut:) ale jakby tak KTORYKOLWIEK z uczniow pana od kiai zastosowal ten jakze prosty test unikneliby klopotow:)
Napisano Ponad rok temu
Wpis nie jest anonimowy - anonimowo ja go podałem. Po 1 nie mozna podawac linkow do inych for, wiec napisalem, ze na innym. Po drugie autor moze nie chce abym przekopiowywal jego slowa gdzie indziej - na tmatym forum nie jest anonimem ani nawet nickiem..."przekopiowana z jakiegoś forum" - faktyczne wiarygodne źródło... autor nie wie o czym pisze, mija się z prawdą nawet w tak podstawowej rzeczy, że testów NIE PRZEPROWADZA fundacja Randiego!
więc w zasadzie, patrząc dosłownie, autor ma nawet rację, ale przecież właśnie o to chodzi że testy przeprowadza niezależna, trzecia instytucja, według warunków ustalonych wcześniej przez fundację i uczestnika (bywa, że negocjacja tych warunków trwa długo).
Randi często nawet NIE WIE, kiedy test ma miejsce (to wynika z tego, że wielu "parapsychików" twierdziło, że sam Randi wysyła negatywne fale i złośliwe blokuje ich zdolności )
proponuję tobie doczytać o sprawie w jakichś poważniejszych źródłach - ten anonimowy wpis nie jest ani dobrze poinformowany, ani obiektywny
Ogladalem film o Randim i on osobiscie testowal jakiegos kolesia. Tez prosze o podanie zrodla, ze to ktos inny.
Napisano Ponad rok temu
W bojowe zastosowanie ki/chi/prana nie wierzę, przynajmniej w tak bezpośrednie jej użycie.
Ale ogólnie to wierzę, a raczej wiem bo swoje widziałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobre wykonanie. Zasady fizyki w akcji MA, respect.
Fragment 03:44 to lekki trans hipnotyczny na osobie podatnej (prosta sztuczka).
Uważam, że jest trochę przesady w zachowaniu ucznia jak "odpadal" ale to tylko przejaskrawienie.
Generalnie nie o tym mówimy bo to eleganckie wykorzystanie praw fizyki i duży szacun dla demonstrującego
good staff Tasznik
Napisano Ponad rok temu
tai chi power
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
01:45 się zaczyna, bo przedtem elegancko.
02:13 to jest dopiero energia
a ten drugi Tasznika fektycznie różni się od tego pierwszego filmiku
Napisano Ponad rok temu
Ja pierdziele, skąd się tacy ludzie biorą...tai chi power
01:45 się zaczyna, bo przedtem elegancko.
02:13 to jest dopiero energia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko dlaczego na dopalaczach?....
Napisano Ponad rok temu
fajny spektakltai chi power
Napisano Ponad rok temu
Dim mak
Napisano Ponad rok temu
najlepsze ze dziala na uczniow, dziala jak uczniowie robia na kolesiu tylko na koncu sa schody:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Punkty witalne
- Ponad rok temu
-
Stopnie w jiujitsu
- Ponad rok temu
-