![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Wybaczcie brak szacunku dla tego pana, ale nie moge wytrzymac jak widze takeie cos.
ps. a czy w Polsce sa tacy magicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wpis nie jest anonimowy - anonimowo ja go podałem. Po 1 nie mozna podawac linkow do inych for, wiec napisalem, ze na innym. Po drugie autor moze nie chce abym przekopiowywal jego slowa gdzie indziej - na tmatym forum nie jest anonimem ani nawet nickiem..."przekopiowana z jakiegoś forum" - faktyczne wiarygodne źródło... autor nie wie o czym pisze, mija się z prawdą nawet w tak podstawowej rzeczy, że testów NIE PRZEPROWADZA fundacja Randiego!
więc w zasadzie, patrząc dosłownie, autor ma nawet rację, ale przecież właśnie o to chodzi że testy przeprowadza niezależna, trzecia instytucja, według warunków ustalonych wcześniej przez fundację i uczestnika (bywa, że negocjacja tych warunków trwa długo).
Randi często nawet NIE WIE, kiedy test ma miejsce (to wynika z tego, że wielu "parapsychików" twierdziło, że sam Randi wysyła negatywne fale i złośliwe blokuje ich zdolności)
proponuję tobie doczytać o sprawie w jakichś poważniejszych źródłach - ten anonimowy wpis nie jest ani dobrze poinformowany, ani obiektywny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja pierdziele, skąd się tacy ludzie biorą...tai chi power
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
01:45 się zaczyna, bo przedtem elegancko.
02:13 to jest dopiero energia![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajny spektakltai chi power
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu