Mistrzostwa Polski Seniorów i Seniorek
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Shabu - chyba kojarzę, ktoś zacz
Napisano Ponad rok temu
Wiadomości prywatnych nie możesz jeszcze tworzyć, więc napisz tutaj jakiś szczegół, który mógłby mnie zidentyfikować, a powiem ci, czy rzeczywiście kojarzysz. A z innej beczki: nie masz przypadkiem jakiejś walki Krzyśka Wiłkomirskiego gdzieś w zanadrzu? Finałowej najlepiej?Shabu - chyba kojarzę, ktoś zacz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drugiego dnia miałeś kamerkę na statywie, a w niedzielę filmowałeś z ręki? Stałeś blisko barierki.napisz tutaj jakiś szczegół, który mógłby mnie zidentyfikować, a powiem ci, czy rzeczywiście kojarzysz.
To zdaje się było w sobotę, a w sobotę byłem tylko na eliminacjach...A z innej beczki: nie masz przypadkiem jakiejś walki Krzyśka Wiłkomirskiego gdzieś w zanadrzu? Finałowej najlepiej?
Wiesz, gdyby to było takie łatwe samemu objąć wszystkie walki, to dawno by wszystko było wrzucone :wink:koledzy! jeśli możecie to wrzućcie Eitela z Wojnarowiczem
Napisano Ponad rok temu
Z tego, co pamiętam - obaj dostali karę za pasywność, potem było blisko drugiej kary, ale Eitelowi udało się wykonać jedyną technikę na yuko. Niestety nie udało mi się jej złapać, więc coś tam mam nagrane, ale zero udanych akcji
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą nie chciałbym się z nimi spotkać w windzie- Eitel 140 kg, Wojnar 170, ja 81:)
Napisano Ponad rok temu
Niestety, to nie ja. W sobotę mnie nie było. Dlatego tak bardzo chciałbym obejrzeć walki Wiłka. Byłem w piątek i w niedzielę. Obydwa razy siedziałem na trybunach na górze, a filmiki - tak jak i zdjęcia - robiłem z ręki aparatem. Jednego i drugiego byłoby więcej, gdybym nie był mocno ograniczony ilością miejsca na karcie.Drugiego dnia miałeś kamerkę na statywie, a w niedzielę filmowałeś z ręki? Stałeś blisko barierki.
Napisano Ponad rok temu
To mi się podoba:
Jakieś takie Mrożkowe.
chór starców raczej 8)
Napisano Ponad rok temu
Widzisz, mnie bardzo zapadł w pamięć Mrożkowy "Indyk," na którego swojego czasu wybrałem się ze swoją klasą licealną i naszą polonistką. Były tam przerywniki, w których trzech chłopków sobie gaworzyło w "Misiowej" tradycji (chodzi oczywiście o rozmowę o tradycji z tegoż filmu). Z tym właśnie mi się skojarzyło - takich trzech obserwatorów-komentatorów.chór starców raczej 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi Judo w Japonii
- Ponad rok temu
-
Czy judogi biało-niebieskie mają z obu stron plecionkę ?
- Ponad rok temu
-
najblizsze zawody??
- Ponad rok temu
-
Jakie macie judogi ?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Bukareszcie
- Ponad rok temu
-
Żółknąca judoga !!