lidell vs page spoiler
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gleba w oktagonie UFC nie jest równa glebie na ringu w Pride(wznowienia na środek, miejsce pod siatką itp itd)ale ...żartujesz prawda?Balofy czemu uwazasz ze w UFC czlowiek na plecach jest bezpieczniejszy niz w Pride?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stompowac, soccerkickowac. Niebezpieczne i skuteczne techniki.
co moze zawodnik w ufc:
zasadniczo wszystko to co i tak dozwolone w pride, czyli obijac nogi, probowac atakowac tulów nogami, ew (nie bardzo wiem jak to okreslic) po 'shogunowemu' atakowac piesciami, ale to wszystko jest tez mozliwe na zasadach pride.
te rozwazania nia tycza sie walki w pelnym juz parterze, czyli stosowania lokci, podprowadzania zawodnika pod siatke i robienia GnP.
Co do stompow i soccerkickow:
uwazam ze na wszystko przyjdzie czas. Niby jest to krok do tylu, ale jak dla mnie tylko dla nabrania rozpedu . Jesli sa rzeczy na ktore otwiera sie ameryka to znaczy ze niedlugo bedzie to rowniez popularne w wiekszym stopniu w europie, a to dla sportu tylko lepiej. a pozniej, z czasem gdy ludzie juz zrozumieja sport, a spora czesc go pokocha, bedzie mozna myslec nad rozszerzeniem wachlarza dostepnych technik. Na te chwile, mimo iz dla mnie sa to wazne techniki ktore swiadcza w jakimstam stopniu o wszechstronnosci walki, uwazam ze jest to zmiana na plus.
Co do kolan w parterze jest to kwestia nad ktora zastanowic sie maja ichsze komisje sportowe.
Pzdr.
B.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe...Chuck Liddell: US$ 500,000
Quinton Jackson: US$ 225,000
Napisano Ponad rok temu