lidell vs page spoiler
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta walka to nawet nie było MMA, tylko jakaś wiocha.przestalem rozumiec mma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. gsp, ze zje ser (ra),
2. na mirka, ze wykopie glowe gonzagi do czwartego rzedu krzesel,
3. arone, ze walke z sokodju przeciagnie i wykorzysta jakis blad mniej doswiadczonego, choc fizycznie silniejszego przeciwnika,
4. na wanda vs hendo bo juz kiedys widzialem ta walke
i wreszcie na chucka, wywijajacego "prawym lopatowym"
...i tez teraz nic nie wiem o mma 8O
na szczescie mamy na forum ekspertow, ktorzy zawsze kibicowali przyszlym triumfatorom i niecierpliwie czekam na kolejne ich posty
pozdro
Napisano Ponad rok temu
byłem pewien, że GSP pojedzie Serrę
tak samo z CC
Hendo z Wandem - tutaj nie miałem faworyta
w przypadku Arony bez zastanowienia się zawsze kibicuję jego rywalowi :twisted:
na Rampage stawiałem 60:40 i mocno mu kibicowałem
także luzik, nie ty jeden jesteś zaskoczony wynikami :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brat pit, luz jest, ale te rezultaty jak z ksiezyca
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
THIS IS SPPPPAAAARTAAAAA!!!!!!!!
hehe
jak to mowia w mma nie ozegra tylko ten co nie walczy
jesccze calej gali nie oblukalem
ale mma to piekny sport nie ma w nim niepokonnanych
sa tylko ci co sie nie poddadza az do smierci
Napisano Ponad rok temu
takie dynamiczne sierpy wykonane całym ciałem w tempo po uniku okrężnym mają swój power. nie dziwne że chuck nakrył się nogami
nawet jeżeli sam sierp nie był może nokautujący bo rampage go specjalnie nie dokręcił to ciosy które sprzedał lidllowi na czysto w parterze zdecydowały o wygranej. słuszna decyzja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do walki... Rampage nie jest juz tym samym zawodnikiem, co przegrywal z Silva... teraz ma dobrego trenera i swietny oboz... jesli potrafil wygrywac z najlepszymi (czasy Pride), trenujac z amatorami, to nie ma co sie dziwic, ze jest mistrzem.
Niektorzy sie zachowuja, jakby od wczoraj MMA ogladali. Takie sytuacje (upsety ) to staly element tego sportu... nie pamietacie juz (pozostajac przy Pride) pierwszej walki Fedora? albo Kevina z Mirko? czy nawet (dla sporej grupy fanow) przegranej Royca (i calej rodziny) z Saku?
To jest wlasnie piekne w tym sporcie... nigdy nie mozna na 100% wytypowac zwyciezcy (Fedor sie nie liczy )
btw. Lokiec Rampage'a na ziemi - mmmmm..... nice :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obejrzyj walke andersona silvy :wink: , zresztą nie rozumiem czemu miałoby raptem "zmniejszyć" skoro łokcie są od zawsze...a nie sadzicie ze mozliwosc uzywania lokci zwiekszy liczbe tko a zmniejszy ko?
Napisano Ponad rok temu
mi sie wydaje ze sa uzywane lokcie na innej zasadzie niz w tajskim i stad wynika mniejsza urazowosc tej techniki. Najgorsze ciecia jakie pamietam w mma wg mnie to po kolanku Belforta w walce z eastmanem chyba i fedora w trzeciej bodajrze (?) walce z mino.
Jak widzialem to lokci w ufc najczesciej sie uzywa na ziemi, przewaznie opierajac przeciwnika o klatke i mlocac, co raczej prowadzi do tko ale nie ze wzgledu na kontuzje.
Jesli sie myle to z checia wyslucham konstruktywnej krytyki, bo to tylko takie moje luzne spostrzezenia.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt faktem ze ogranicza to walke, zawodnik w ufc na plecach jest sporo bezpieczniejszy niz w tej samej sytuacji w pride, ale dla samego sportu, dla jego rozwoju i promocji jest to pozytywny krok ktory pozwala jednak wg mnie na to, ze wieksza ilosc 'nieuswiadomionych' osob moze sie przekonac do sportu, a o to nam chyba powinno chodzic.
B.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 71 Liddell vs. Page - obstawiamy
- Ponad rok temu
-
Pride.FC.33.The.Second.Coming.Pytanie
- Ponad rok temu
-
Shooto - oficjalnie w Polsce!!