Worek bokserski - gdzie kupić
Napisano Ponad rok temu
Zdaję sobie sprawę, że skórzanego worka za to nie kupie, więc trzeba wziąć coś z jakiegoś sztucznego materiału, i tu właśnie mam pytanie do was, mianowicie jakie worki sprawują się dobrze?, z jakiego materiału ?, jaka firma?, jeszcze lepiej jaki model ?, worek musi być dosyć ciężki (ale przy tych wymiarach chcąc nie chcąc będzie w miarę ciężki) i musi mieć mocne denko abym mógł obciążyć worek mocno u dołu.
Na koniec zaznaczam, że worek ma być przeznaczony zarówno do boksowania jak i do kopania.
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
PS. Jeśli taki temat już był, to przepraszam, ale "szukajka" nie chciała mi coś działać więc niezbyt udało mi się wyszukać cokolwiek :wink:
Pozdrawiam Kalgon.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tylko poszukaj sobie innej aukcji bo koles ciagle sprzedaje te worki, a akurat ta co podalem juz zakonczona.
Ja go mam od pol roku i zero sladow zniszczenia (mimo ze czesto z niego korzystam i w dodatku wisi w fatalnych warunkach narazony na wilgosc i inne podobne historie). Solidny. CIezki i twardy (wypelnialem trocinami) NA DODATEK TANI JAK BARSZCZ!!!
Napisano Ponad rok temu
A niezaleznie jaki bys kupowal to tylko ze skory.
Napisano Ponad rok temu
nieprawda w sekcji mamy dwa te z allegro co wyżej , co prawda niedługo narazie , ale bardzo mi się podobają. Jak za pół roku nic się w nich nie rozwali to kupimy więcejA niezaleznie jaki bys kupowal to tylko ze skory.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezlei sa takie pozytywne komentarze to nie ma czego sie bac.
Napisano Ponad rok temu
widac mało trenujesz :wink:mam taki worek od 3 lat i niema sladow zniszczenia wiec polecam
Napisano Ponad rok temu
no od 5 do 8 razy w tygodniu :-)
malo :wink:
Napisano Ponad rok temu
PS. A tak z ciekawiości znalazłem jeszcze coś takiego jak takie worki szersze u dołu i zwężające się ku górze opatrzone nazwą thai, czym się toto wyróżnia
Napisano Ponad rok temu
chciałbym od razu skompletować uchwyt sufitowy i sprężynę.
Proszę o pomoc, z góry dziękuje i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
w momencie kupna zalezalo mi na zakupie worka i do kopania, i do uderzania - glownym kryterium byly pieniadze. teraz troche tego zaluje, mysle, ze lepiej do boksu byloby kupic cos na ksztalt wielkiej kuli (na czyms takim na jednym z filmow trenowal Ross) a do kopniakow -dlugi i waski (tzw "banana bag").
pamietaj, ze do ceny wora (jesli kupisz pusty) musisz doliczyc koszty wypelnienia, a te moga nie byc wcale takie male...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Diego Chico Corrales nie żyje [*]
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia, Tapety itp.
- Ponad rok temu
-
K-1 Rules
- Ponad rok temu
-
Taśmy bokserskie - wiązanie
- Ponad rok temu
-
Oscar De La Hoya vs Floyd Mayweather Jr.
- Ponad rok temu
-
COPACABANA (W-WA) nowy nabór od 14 maja
- Ponad rok temu
-
KICKBOXING KONTRATAKUJE !!!!!!! start około 600 zawodników
- Ponad rok temu
-
KiBo-transmisje z zawodów na żywo: kto zainteresowany?
- Ponad rok temu
-
Rafał Simonides wygrywa w Australii
- Ponad rok temu
-
kto zna jakieś ??
- Ponad rok temu