Plecak na laptopa.
Napisano Ponad rok temu
Plecak musi być:
1. Wytrzymały (rzeczy których używam noszę często się niszczą ).
2. Pojemny (dość często zdarza się że wychodzę z domu rano i wracam dopiero po treningu).
3. Dobrze by było żeby miał pas biodrowy.
4. Dobrze widziany wygląd sportowy lub taktyczny
5. Nie może być też zbyt wielki bo chciałbym go nosić na co dzień.
6. Cena też jest istotna choć nie chcę kupić bubla więc trochę jestem w stanie na niego wyłożyć.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczny
P.S. Szukałem (choć jak znam życie temat już był poruszany) i nic nie byłem w stanie znaleźć w tym temacie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja mam taki:
Mam go na plecach dosłownie codziennie. Laptopa nosiłem w nim jakiś rok - laptopa sprzedałem a plecak został. Często jest wypchany po brzegi - nogą dopycham (: - noszę w nim judogi na trening. I wszystkie zamki całe. 3 latka go już w sumie posiadam - zdecydowanie bardzo polecam.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Osobiście mam Giga i nie znalazłem przez parę miesięcy codziennego używania ani jednej wady w sumie. Plecaków miało się ze 12 razem i od miesięcy nie korci mnie aby zmienić ... no może na ten parę litrów większy bo ja chomik
Solidny, bardzo wygodny i przy noszeniu na grzbiecie i jak trzeba w łapie targać w tramwaju.
Doskonałe dojście do 3 kieszeni - zamki na miasto rządzą a te są porządne. Jedna kieszeń na drobiazgi z segregatorami, jedna na polar, żarło itp. i jedna najbliżej pleców na laptopa, zeszyty itp. Na "podłodze" grubsza warstwa aby się sprzęt nie poobijał. Po bokach ściągacze, kieszenie siatkowe na flaszkę mineralnej, bagietkę itp
Na paskach na ramionach można przyczepić dodatkowo zasobniki na okulary, aparat, nóż itp.
Pas biodrowy symboliczny ale przy tej pojemności nawet biegnąc za autobusem z zakupami z bazaru nie dynda za mocno i nie zamęcza pleców.
W sumie to już mój drugi Deuter i jak kasy dozbieram to dokupię jeszcze takiego na 1-2 dniowe wyprawy = ze 55-65 L.
Miałem kilka Karrimorów, które latami wydawały mi się mercedesami wśród plecaków do czasu przymierzenia pierwszego Deutera.
Sorki za ilość natchnionej reklamy ale ja do plecaków jak do noży i latarek - z uczuciem
Napisano Ponad rok temu
Jak na razie wygrywa Giga Office Deuter
Jak by ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to byłbym zobowiązany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Plecak duzy, jedyna jednak ochrona dla laptopa to dolaczony pokrowiec.
Mam go juz od kilku miesiecy i nie narzekam, uzywam go wlasnie do noszenia laptopa. Plecak wyglada sportowo przez co nikt nie bedzie podejrzewac iz mozesz nosic w nim laptopa. Co do jakosci wykonania, wykonany w miare dobrze jedyne moje zastrzezenie to do zamka najmniejszej komory, kaptur ochraniajacy jest troche za duzy i ciezko czasami znalazc suwak.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaka super świeczka na AAA??
- Ponad rok temu
-
kaidomain
- Ponad rok temu
-
Zegarek Seiko SNA027P1 - recenzja