Last legend.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam swordforum, jeśli język angielski nie jest problemem. Jest tam dość sporo postów o Last Legend i ogrom innych, ciekawych dyskusji.Spokojnie. Wclae nie chce kupować na razie shinkena (najpierw sie troche w kenjutsu podszkolę), mam ostatnio takie dziwne hobby porównywania ze soba różnych mieczy i opinii o nich.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o last legend, to firma doskonała, ale z wykonaniem zamówień jest nie najlepiej Jeśli chcesz kupić miecz last legend to zamiast bawić sie w projektowanie i czekanie rok na zrobienie jego, kup gotowy - jeśli jakis sklep ma taki w magazynie. jeśli nie ma... kup miecz innej firmy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To kopia miecza last legend z serii 4000. Ma wiecej złożeń, ale jest hartowana selektywnie olejowo z tego co wiem, a nie ciekłym azotem... a to główny bajer w używaniu mieczy last legend sposób ich hartowania.
Napisano Ponad rok temu
kup miecz innej firmy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To kopia miecza last legend z serii 4000. Ma wiecej złożeń, ale jest hartowana selektywnie olejowo z tego co wiem, a nie ciekłym azotem... a to główny bajer w używaniu mieczy last legend sposób ich hartowania.
zaczynasz byc chlopak z tym nudny. naprawde nudny. Szczepan wez tu zajrzyj casem i zrob w koncu porzadek. Wywal tez tego typa bo nam tu zasmieca i gada tylko o jednym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 do potegi 13 jest 8192 wiec chyba jednak cos sie nie zgadza, wprowadzacie klienta w blad Chyba ze te pare warstw sie starlo bo miecz byl szlifowany
dobra juz siedze cicho
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Musashi vs Wołodyjowski?
- Ponad rok temu
-
Takao Momiyama 6 Dan Iaido, Jodo Renshi w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy w Kendo - Lizbona 2007