Konfrontacja Sztuk Walki 7
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie ciekawie jak sie spisze zawodnik z mojego miasta Krzysiu ;].
Witam, pewnie tak jak zawsze czyli zajebiście
"Ostatnio" dal poznac ze jest niezlym fighterem
mówiąc "ostatnio" chyba masz na myśli minimum "ostatnie" 2-3 lata podczas których Krzysiu praktycznie jednostronnie dominuje swoich przeciwników
wiec mysle ze conajmniej 2 miejce dla niego P
On jedzie po zwycięstwo. Na tyle na ile zdążyłem go poznać to każdy inny wynik będzie dla niego porażką. Zresztą na ost. KSW to w walce finałowej miał delikatną przewagę, jednak świetna akcja Cipao w pare sek diametralnie odwróciła całą walkę, i na obecną KSW Krzysio jedzie się zrewanżować
Zresztą polecam poznać Krzysia osobiście. Bardzo sympatyczna postać, z zajebistą metodyką treningową, który naprawdę umie przekazywać innym swoją wiedzę.
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]o jakim kelnerze kolacina mowisz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Organizatorzy Konfrontacji Sztuk Walki rozpoczęli rozmowy w sprawie oprawy muzycznej kolejnej edycji KSW, jak również nawiązania szerszej współpracy ze znanym raperem Tede. Prawdopodobnie marka PLNY, sygnowana przez Tedego, wypuści specjalną linie ubrań typu streetwear, oznaczonych logiem KSW. Niebawem szersze info w tej sprawie..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w dupe kreta w polsce mma robi sobie "oficjalnie" opraffke hh i dres jest kewl widze 8O
hh jest ok co do mma czy sw. do tej pory uwielbiam pamietny highlight ernesto hosta.
nie narzekaj bo oprawe mogl zrobic piotr rubik albo zbigniew wodecki :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)Nie mowie juz o utworku sepultury jak ktos wrzucil w FILMIKACH chyba. Jesli mam byc szczery to w sumie kawalek robi klimat,lecz niestety troche mu brakuje do utworku chlopakow z fenomenu,co zrobili dla Jurasa .
P.S. Ja wiem że ogustach się nie rozmawia ale zlitujcie się "fenomenu" vs Sepultura ?!
Napisano Ponad rok temu
PS.Wlasnie napisalem "NIE MOWIE JUZ O UTWORKU..."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a o gustach dyskutowac trzeba, bo jesli mi ktos powie, ze do walki lepszy jest hip hop (pomijajac jakis [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :twisted: ) niz np [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (klip smierdzi) lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (klip nawet pasuje, hehel) to nie mam ochoty z nim walczyc :twisted: .
do walki muzyka ma byc agresywna. ma byc szybka. ma miec kopyto. a nie jol jol. choc lubie to bym zadnej piosenki pfk czy k44 nie chcial do walki.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Minotauro w UFC
- Ponad rok temu
-
Pride 34 Kamikaze Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
PRIDE 34 SPOILER
- Ponad rok temu
-
ufc 69 spoiler
- Ponad rok temu
-
Igor Vovchanchin
- Ponad rok temu
-
nowa kobieta Tito ...