tong bei sparring
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie łatwo jest zajść kogoś za plecy i wykończyć, ale jakoś za mało pracy nóg, za mało biegania, to mi wyglądało na typową walkę liniową - starcie dwóch tirów na czołówke, a gdyby jeden z nich jechał osobówką?
nier wiem czy my ogladamy ten sam clip? przeciez tam jest od zajebania krokow, zejsc za plecy.... 8O
Napisano Ponad rok temu
Tutaj są ciekawe spostrzeżenia odnośnie walki, chociaż to i tak jeszcze nie jest dokońca to o czym myśle. Może kiedyś sam nakręce filmik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może inaczej, jak już jesteśmy na krótkim dystansie to wchodzimy w kolesia szyko i skutecznie, ale z drugiej strony, żeby ktoś w nas nie wszedł szyko i skutecznie to zamiast stac w miejscu i czekać aż się pogubimy w wymianie gestów (prędzej czy później jest to nieuniknione) lepiej jest obejść lub obiec przeciwnika i załatwić go w tym momencie, w którym on nas nie widzi i nie wie co zamierzamy. - owszem nie jest to proste, ale w tym filmiku nie widziałem żeby któryś wogóle coś takiego próbował
Napisano Ponad rok temu
lepiej jest obejść lub obiec przeciwnika i załatwić go w tym momencie, w którym on nas nie widzi i nie wie co zamierzamy. - owszem nie jest to proste, ale w tym filmiku nie widziałem żeby któryś wogóle coś takiego próbował
nie chce cie obrazac ale widze po twoich uwagach ze o walce masz takie pojecie jak ja o lataniu odrzutowcem... ty zyjesz w krainie marzen
Napisano Ponad rok temu
Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. koniec tematu
Napisano Ponad rok temu
hehe i vice versa.
Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. koniec tematu
gosciu po twoich uwagach rowniez w sasiednim temacie widac ze ty nic nie wiesz
Napisano Ponad rok temu
Póki co zostaje nam oglądanie filmików i zazdroszczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak przeprowadzisz się do Pekinu i poćwiczysz parę lat pod okiem autentycznego, chińskiego mistrza, to będziesz w pozycji by krytykować to co robi Tomasz.
Napisano Ponad rok temu
Może kiedyś sam nakręce filmik
Na co wszyscy czekamy :-)
Camelkie: to tak było półżartem, dla kontrastu 8)
Napisano Ponad rok temu
p.s
potem będzie wiadomo kto w jakim świecie żyje i kto do końca życia będzie pakował sreberka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mizong- gdzieś pisałeś ,że ekipa od was jedzie w tym roku do chin. To dobra okazja aby spotkać się z Tomaszem i udzielić mu lekcji wolnej walki, niech się chłopak przekona.
p.s
potem będzie wiadomo kto w jakim świecie żyje i kto do końca życia będzie pakował sreberka
Marek ale on chce wokol mnie biegac i jeszcze pewnie bede musial oczy zamknac bo mam go nie widziec
Napisano Ponad rok temu
mizong- gdzieś pisałeś ,że ekipa od was jedzie w tym roku do chin. To dobra okazja aby spotkać się z Tomaszem i udzielić mu lekcji wolnej walki, niech się chłopak przekona.
p.s
Marek ale on chce wokol mnie biegac i jeszcze pewnie bede musial oczy zamknac bo mam go nie widziec
dobre
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Życzenia
- Ponad rok temu
-
Chińskie "dziwactwa" w mma.
- Ponad rok temu
-
ANKIETA - poprawny wpis