ANKIETA - poprawny wpis
Napisano Ponad rok temu
link do ankiety:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czemu nie można edytować własnych wpisów??
Napisano Ponad rok temu
zapraszam również na stronę główną naszej sekcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwaga!
Proszę otwierać stronę w Internet Explorer!
to ja podziękuję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie lubisz IE?
Więcej - jedynym rozsądnym wytłumaczeniem dlaczego ktoś miałby tego używać jest takie, że nie widział nigdy Opery, czy nawet Firefoxa.
belor: nie czepiaj sie, przeciez to nie powazna ankieta dla telewizji :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jakoś twórca ankiety nie zauważył istnienia Polskiego Stowarzyszenia Wing Chun Kung Fu, które zrzesza 6 szkół w Polsce.
nie można przecież uwzględnić wszystkich szkół Kung Fu w Polsce, bo jest ich za dużo.
Co mogę powiedzieć... Zadałeś pytanie i sam sobie na nie odpowiedziałeś.
Po drugie jest takie pole wpisu jak 'inne - napisz gdzie'
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
jedynym rozsądnym wytłumaczeniem dlaczego ktoś miałby tego używać jest takie, że nie widział nigdy Opery, czy nawet Firefoxa.
Oj ludziska... ta informacja jest wrzucona dlatego, że strona w Firefox'ie nie działa poprawnie a nie mam pojęcia jak w innych.
Zresztą IE jest najlepszy bo np. Firefox właśnie wielu stronek nie otwiera a po drugie wysysa łącze, potem się wszystko zaczyna mulić (nowy IE bardzo przypomina Firefox i uważam, że jest lepszy)
Napisano Ponad rok temu
wysysa łącze, potem się wszystko zaczyna mulić
mulić to się dopiera zaczyna, jak ci to całe robactwo wlezie przez dziurawego IE.
Zresztą nieważne, koniec offtopa, ankieta wypełniona.
Napisano Ponad rok temu
OK.Jakoś twórca ankiety nie zauważył istnienia Polskiego Stowarzyszenia Wing Chun Kung Fu, które zrzesza 6 szkół w Polsce.
nie można przecież uwzględnić wszystkich szkół Kung Fu w Polsce, bo jest ich za dużo.
Co mogę powiedzieć... Zadałeś pytanie i sam sobie na nie odpowiedziałeś.
Po drugie jest takie pole wpisu jak 'inne - napisz gdzie'
Pozdro
Ale chyba nie doczytałeś o końca.
Mi to w sumie rybka, jest czy nie. Natomiast pozostawia negatywne wrażenie. Nie chcę , żeby mój post został odczytany jako dopieprzanie się, bo tak nie jest. Piszę tylko dlaczego się nie wypowiadam.
pozdrawiam,
belor
Napisano Ponad rok temu
nie lubisz IE?
Więcej - jedynym rozsądnym wytłumaczeniem dlaczego ktoś miałby tego używać jest takie, że nie widział nigdy Opery, czy nawet Firefoxa.
belor: nie czepiaj sie, przeciez to nie powazna ankieta dla telewizji :wink:
Spoko, ja się nie czepiam Zwróciłem tylko uwagę, że brak w ankiecie dużej (w sensie ilościowym) szkoły, a są dużo mniejsze.
pozdrawiam.
belor
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, używam opery od 2001 r i nie wyobrażam sobie niczego innego (ten post piszę gościnnie z FF i jest to dla mnie mordęgaOpera jest za to w zupełnie innej lidze i porównywanie jej do IE to prawie obelga dla twórców
wysysa łącze, potem się wszystko zaczyna mulić
mulić to się dopiera zaczyna, jak ci to całe robactwo wlezie przez dziurawego IE.
Zresztą nieważne, koniec offtopa, ankieta wypełniona.
Napisano Ponad rok temu
jest to dla mnie mordęga
gesty myszką, nie? :wink:
Napisano Ponad rok temu
:wink:jest to dla mnie mordęga
gesty myszką, nie? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zwróciłem tylko uwagę, że brak w ankiecie dużej (w sensie ilościowym) szkoły, a są dużo mniejsze.
Cóż, nie jestem jasnowidzem, większość nazw szkoł wybrałem ze strony neijia.net Tomasza Grycana, być może przez pomyłkę pominąłem waszą lub jej tam nie było.
Dlatego zrobiłem takie pole gdzie można wpisać swoją szkołę lub sekcję a są takie, które nie mają np. stron internetowych lub reklamy łatwo dostępnej w necie.
I to między innymi jest też celem mojej ankiety by zebrać jak największą ilość danych odnośnie sekcji w Polsce. Jeśli ktoś nie chce współpracować i wyhala się swoim ego i dumą to przykro mi bardzo. To świadczy tylko o tym kimś.
Zamiast się bezsensu kłócić powinniśmy się wspierać, więc jeśli ludzie będą podawać brakujące nazwy to z pewnością zostaną ujęte w końcowym zestawieniu wyników
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ktoś nie chce współpracować i wyhala się swoim ego i dumą to przykro mi bardzo. To świadczy tylko o tym kimś.
No już nie dramatyzuj, kolega tylko uwagę zwrócił, że brak jednej z dużych organizacji i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Nio :-)ktoś nie chce współpracować i wyhala się swoim ego i dumą to przykro mi bardzo. To świadczy tylko o tym kimś.
No już nie dramatyzuj, kolega tylko uwagę zwrócił, że brak jednej z dużych organizacji i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Qi Xing Wu Guan - Warszawa
- Ponad rok temu
-
Full contact Tai Chi?
- Ponad rok temu
-
"Heavens Breath Qigong"
- Ponad rok temu