Krav maga dla dziewczyn?
Napisano Ponad rok temu
P.S. Aha, jeśli ktokolwiek może polecić jakąś szkołę z tym związaną w Poznaniu, a najlepiej samoobronę kobiet (jeśli jest) to byłbym też wdzięczny.
Napisano Ponad rok temu
Poznań: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
edit. miałem z tymi panami kilka treningów i prowadzą bardzo sensownie. Niech pójdzie i sprawdzi.
Napisano Ponad rok temu
Tak więc kravat wg mnie jak najbardziej. Jesli nie chce startowac w jakis zawodach, tylko raczej nauczyc sie samoobrony i pocwiczyc to w sam raz. 8)
Jak jej sie spodoba to moze ostrzej cwiczyc z facetami, jak nie to bedzie sie uczyla samoobrony z innymi dziewczynami więc co kto lubi
Napisano Ponad rok temu
IKMF - Pawel Jóźwiak, nie wypowiem się bo nigdy nie ćwiczylam u niego. Ale IKMF absolutnie NIE jest moją ulubioną organizacją... Ale nie ważne gdzie, ważne u kogo
Centrum Krav Maga Sawickiego - Adam Kruk, słyszałam że całkiem fajny jako instruktor.
Stowarzyszenie Krav Maga - Włodzimierz Kopeć - znany i myślę że dobry instruktor.
Warto sie przejsc wszedzie i sprawdzic, pierwszy trening chyba wszędzie za darmo. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz zależy od sekcji. Jedni np stawiają na techniki, na dobre ich opanowanie. Inni z kolej przekazują swoje doświadczenie np. z judo, boksu do tego stawiają na sparingi.
A co do tej młócki, że wszystko i wszyscy na wszystkich to w krawacie też się spotka.Taka ala symulacja walki kiboli hyhy
Mimo że ja super zdania o kmie to nie mam....to i tak polecam to dla kobiet. Głównie z tego względu, że są lżejsze treningi/sparingi w porównaniu do sw nastawionych pod zawody.
Z.
Napisano Ponad rok temu
Jet na combacie jest zupelnie inaczej, podczas sparingow np wkladaja sobie palce w oczy ;/
Napisano Ponad rok temu
wraz z clubem fitness Gymnasion Stowarzyszenie Krav Maga Polska zaprasza na sekcje dla Kobiet
szczegóły na stronie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zajęcia wt i czw , pierwszy trening gratis
Napisano Ponad rok temu
Naprawde polecam wszystkim babeczka, ktore chca cos zrobic dla siebie i moga troche poswiecic(czasu i wytrzymalosci).
W naszej sekcji nie ma podzialu na kravke dla kobiet i mezczyzn. Wszyscy cwiczymy na rowno a po za tym to co da Wam obrona np. przed duszeniem jak na treningu dusi was delikatna kobieta a w realu atakuje silny mezczyzna??
Dlatego polecam naprade cwiczkie kobitki z panami.
Pozdrawiam wszystkie niezdecydowane i papa
Napisano Ponad rok temu
Trudno się z tym nie zgodzić.W naszej sekcji nie ma podzialu na kravke dla kobiet i mezczyzn. Wszyscy cwiczymy na rowno a po za tym to co da Wam obrona np. przed duszeniem jak na treningu dusi was delikatna kobieta a w realu atakuje silny mezczyzna??
Napisano Ponad rok temu
Tak więc dziekujemy facetom którzy poświęcają troche czasu koleżankom na treningach
Napisano Ponad rok temu
Powiem wam ze naprawde wole cwiczyc z panami niz z dziewczynami bo jak mnie zaatakuje to chociaz cos poczuje ze kopie uderza albo dusi(choc przyznam ze niektorzy przesadzaja:P) a nie glaska i klepie
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak! :-)powiem szczeze jak kobieta sie nie bawi tylko naprawde trenuje a nie przyszla na kravke zamiast na aerobik i stara sie to panowie naprawde to doceniaj i chcetniej cwicza z kobietami .
Napisano Ponad rok temu
Centrum Krav Maga Sawickiego - Adam Kruk, słyszałam że całkiem fajny jako instruktor.
Kruk miał wypadek ok rok temu czy półtora roku temu, nie wiem czy wrócił do pełnej formy ale poznałem tego człowieka.
Świetny instruktor, fachowo przekazuje wiedzę.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KM Piotra Skargi-Wrocław
- Ponad rok temu
-
FOTKI Z I turnusu obozu 2006
- Ponad rok temu
-
Street boxing Poznań?