schembri?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skurkowanie jest naprawdę dobry....Robert Drysdale ...
najpierw rano wedle słów Mirka wiązał cięższego o 20 kg Mirka w supełki, pod koniec wieczornego chyba z 15 osób po kolei z nim sparowało - wszyscy klepali w różnych dziwnych pozycjach, czasami nawet nie wiadomo było co im zrobił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cóż, taka myśl mnie napadła w tej chwili, że jeśli ktoś robi biznes na sporcie, to ze wszelkimi tego konsekwencjami. bo i ci, co przyjeżdżają też chcą robić.
Napisano Ponad rok temu
za 3 dni???
cóż, taka myśl mnie napadła w tej chwili, że jeśli ktoś robi biznes na sporcie, to ze wszelkimi tego konsekwencjami. bo i ci, co przyjeżdżają też chcą robić.
Podobno ten Robert z pierwszej łapanki nie jest,heh.
Ciekaw jestem czy nadawał stopnie. Ma ktoś info na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Robert powiedział, że za mało nas zna i za mało miał czasu by poznać, więc żadnych pasów nie nada, bo woli miec dobre białe niz kiepskie niebieskie i jak napisał ALI dał wolną ręke Mirkowi w belkowaniu toteż belek sie sypnęło mnóstwo (w tym dla dar75 ).
A wrażenia z seminarium - koleś woli finezję i na opanowanie technik, które pokazywał potrzeba troche czasu ( poza balachą na mostującym oponencie - zakochałem się w tej technice), ale drobne detale (stopa tu dupa tam, bark siam, kolano w dół nie w górę) były ekstra i znajdują zastosowanie chyba zawsze
No i dość specyficzne podejście do "rozgrzewki"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie ze Mistrz Robert ma jakies korzenie z japonskich sztuk walk skad zaporzyczyl uklony :roll:
Napisano Ponad rok temu
ja bym powiedział, że nawet w niektórych akademiach brazylijskich ludzie sie sobie kłaniają przed walką
podpinam się pod pytanie o rozgrzewkę.
Napisano Ponad rok temu
mało rozgrzewającaCzy możesz rozwinąć myśl o rozgrzewce?
trzy machnięcia dwa rozciagnięcia i po ptakach...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozmiarówka Koral VT-PRO Shorts
- Ponad rok temu
-
II Londinium Grappling Cup - London, England, 22nd of April
- Ponad rok temu
-
3 Mistrzostwa Polski w Submission Fighting