Jest mistrzem Afryki w JudoWyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!
PRIDE 33 "The Second Coming"- spojler, komentarze,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!
Organizatorzy Pride'a w takim razie mają szczególny stosunek do judoków jak dobierają im przeciwników, dają im prawie najwyższą półkę. Yoshida przecież miał debiut z Don'em Fry'em(później jeszcze walczył z Silvą i Crocopem). Paweł wiadomo :wink: i kolejny judoka Sokoudjou zaczął z Rogeiro.
tylko najgorzej z tej trójcy wypadł...? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: ta stara jedza robi duzo lepsze wrazenie jak jej nie widac, tylko slychac.
Napisano Ponad rok temu
Wyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!
Organizatorzy Pride'a w takim razie mają szczególny stosunek do judoków jak dobierają im przeciwników, dają im prawie najwyższą półkę. Yoshida przecież miał debiut z Don'em Fry'em(później jeszcze walczył z Silvą i Crocopem). Paweł wiadomo :wink: i kolejny judoka Sokoudjou zaczął z Rogeiro.
Z tym ze Sokoudjou zanim wystapil w Pride mial wczesniec inne walki w MMA a Nastka i Yoshide rzucili w pierwszej walce MMA w zyciu na gleboka wode:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieistotne. Wystarczyłoby nawet, gdyby walczył amatorsko. Nastula tymczasem tak na dobrą sprawę nie wiedział, z czym się je MMA, kiedy wchodził na ring po raz pierwszy, co sam przyznawał w wywiadach. Za Yoshidę nie mogę mówić, bo nie wiem, jak z nim było.A w jakiej organizacji walczył?
Napisano Ponad rok temu
Jego wcześniejszy udział w mma napewno tłumaczy zdolności kickbokserskie, choć raczej jestem skłonny twierdzić, że Rogeiro poprostu niedocenił przeciwnika.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Ale ok, poprawiam się: to, w jakiej organizacji walczył, jest nieistotne na potrzebę porównania go z Nastulą i Yoshidą, którzy nie walczyli w żadnej.Ciekawość uważam za sprawę istotną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- zawodnicy nakoksowani, wiec lepszy performance,
- lepsze rozklad rund..
Ale turniej i tak mi sie podobal, choc zle obstawilem wszystkie walki
A Gomi to terminator :twisted: , jak mozna tyle zebrac i jeszcze sie poruszac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
walka zaskakujaca, w pewnym momencie na twarzy gomiego w pierwszej rundzie pojawil sie jakis grymas, jakby bolu. bylem dosyc zdziwiony bo nie otrzymal jakos mocnego ciosu a i nawet po nich zawodnicy jakos rzadko to okazuja.
pozniej juz tylko stal i zbieral ciosy, ktore moze nie byly jakos strasznie dewastujace ale ktore sukcesywnie go obijaly i pozbawialy sil.
Napisano Ponad rok temu
Gomi - "wygazowal" sie. ciekawe dlaczego? nie wiem, ale bylem tym naprawde zdziwiony. jak Diaz uderze, to jego ciosy wygladaja jakby zadawane przez babe takie "bitch slaps" , no ale takim Lawlera pojechal...
Hansen - zajebista walka. Celt vs Wiking, dali czadu
Misaki mnie zawiodl. myslalem ze ladniej stanie z Triggiem...
Sokudoku - pierwsza klasa. nie widzialem jeszcze judoki, ktory by byl tak kickbokserska zaawansowany. wysokie kopniecie i zaraz potem rece - klasa.
Shogun - uratowal honor(?) Brazylijczykow... mysle, ze bez problemu odbierze Hendersonowi pas. bedzie wielkim mistrzem.
Kharitonov - dobrze rokujacy powrot.
Wiuff - ee tam, nawet nie pamietam jak sie jego przeciwnik nazywal
Wand - czas chyba powoli zaczac myslec o emeryturze. twarz jaka napuchnieta, cielsko jakies opasle (w porownaniu z poprzednimi wystepami), plan walki jakis bez polotu . serce ma, wymiany ostre jak brzytwa, ale to za malo... a Henderson? co to za zapasnik co wszystkich nokautuje :?
publicznosc ladniej sie zachowywala nie podczas wczesniejszej gali. "wiedzma" niech lepiej siedzy w ciemnicy i stamtad sie drze
sedziowie UFC... wkurwiali mnie tym ze byli z UFC i ten grubas czarnuch ochroniarz. ten sam, co sie od niego Chuck Liddell odbil po zdobyciu pasa
echs... pzdr...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 68 "The Uprising" 3 marca 2007
- Ponad rok temu
-
Fabricio Werdum w UFC
- Ponad rok temu
-
Real Fight: Radziszewski VS Petraitis