Jest mistrzem Afryki w JudoWyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!

PRIDE 33 "The Second Coming"- spojler, komentarze,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!
Organizatorzy Pride'a w takim razie mają szczególny stosunek do judoków jak dobierają im przeciwników, dają im prawie najwyższą półkę. Yoshida przecież miał debiut z Don'em Fry'em(później jeszcze walczył z Silvą i Crocopem). Paweł wiadomo :wink: i kolejny judoka Sokoudjou zaczął z Rogeiro.
tylko najgorzej z tej trójcy wypadł...? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: ta stara jedza robi duzo lepsze wrazenie jak jej nie widac, tylko slychac.
Napisano Ponad rok temu
Wyczytałem ostatnio na forum judo, że Sokoudjou jest ...judoką!
Organizatorzy Pride'a w takim razie mają szczególny stosunek do judoków jak dobierają im przeciwników, dają im prawie najwyższą półkę. Yoshida przecież miał debiut z Don'em Fry'em(później jeszcze walczył z Silvą i Crocopem). Paweł wiadomo :wink: i kolejny judoka Sokoudjou zaczął z Rogeiro.
Z tym ze Sokoudjou zanim wystapil w Pride mial wczesniec inne walki w MMA a Nastka i Yoshide rzucili w pierwszej walce MMA w zyciu na gleboka wode:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieistotne. Wystarczyłoby nawet, gdyby walczył amatorsko. Nastula tymczasem tak na dobrą sprawę nie wiedział, z czym się je MMA, kiedy wchodził na ring po raz pierwszy, co sam przyznawał w wywiadach. Za Yoshidę nie mogę mówić, bo nie wiem, jak z nim było.A w jakiej organizacji walczył?

Napisano Ponad rok temu

Jego wcześniejszy udział w mma napewno tłumaczy zdolności kickbokserskie, choć raczej jestem skłonny twierdzić, że Rogeiro poprostu niedocenił przeciwnika.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.Ciekawość uważam za sprawę istotną

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- zawodnicy nakoksowani, wiec lepszy performance,
- lepsze rozklad rund..
Ale turniej i tak mi sie podobal, choc zle obstawilem wszystkie walki

A Gomi to terminator :twisted: , jak mozna tyle zebrac i jeszcze sie poruszac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
walka zaskakujaca, w pewnym momencie na twarzy gomiego w pierwszej rundzie pojawil sie jakis grymas, jakby bolu. bylem dosyc zdziwiony bo nie otrzymal jakos mocnego ciosu a i nawet po nich zawodnicy jakos rzadko to okazuja.
pozniej juz tylko stal i zbieral ciosy, ktore moze nie byly jakos strasznie dewastujace ale ktore sukcesywnie go obijaly i pozbawialy sil.
Napisano Ponad rok temu

Gomi - "wygazowal" sie. ciekawe dlaczego? nie wiem, ale bylem tym naprawde zdziwiony. jak Diaz uderze, to jego ciosy wygladaja jakby zadawane przez babe

Hansen - zajebista walka. Celt vs Wiking, dali czadu

Misaki mnie zawiodl. myslalem ze ladniej stanie z Triggiem...
Sokudoku - pierwsza klasa. nie widzialem jeszcze judoki, ktory by byl tak kickbokserska zaawansowany. wysokie kopniecie i zaraz potem rece - klasa.
Shogun - uratowal honor(?) Brazylijczykow... mysle, ze bez problemu odbierze Hendersonowi pas. bedzie wielkim mistrzem.
Kharitonov - dobrze rokujacy powrot.
Wiuff - ee tam, nawet nie pamietam jak sie jego przeciwnik nazywal

Wand -

publicznosc ladniej sie zachowywala nie podczas wczesniejszej gali. "wiedzma" niech lepiej siedzy w ciemnicy i stamtad sie drze

sedziowie UFC... wkurwiali mnie tym ze byli z UFC

echs... pzdr...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
UFC 68 "The Uprising" 3 marca 2007
- Ponad rok temu
-
Fabricio Werdum w UFC
- Ponad rok temu