Re: Najważniejesze Polskie Zawody BJJ 2007 roku + pytań kilka.
Opróczy wyżej wymienionych zawodów wcześniej jest jeszcze LIGA BJJ są to co roku naprawde duże zawody skupiające zarówno początkujacych jak i najlepszych zawodników w Polsce.
......Myślę jednak, że najpierw wystarczy jak zmielisz jakieś białe paski 8) i... w końcu wystartujesz na jakichkolwiek zawodach zamiast tylko o tym pisać na necie 
Drogi
Barth Powiem szczerze, że wybieramy się na te zawody ale.....
Ponieważ nie wiem czy zwróciłeś uwage ale jakaś tajemnicza siła układa wszytkie większe imprezy MA w tym samym terminie. Rok rocznie historia się powtarza Mistrzostwa Polski w Full kontakcie i w tym samym treminie eliminacje do ME w Semi kontakcie w tym samym terminie eliminacje MP w Judo i puchar polski w BJj no i tym samym czasie całe mnówstwo ciekawych Staży i tak dalej i tak dalej.
...i Ponieważ w dniu następnym są Mistrzostwa Polski w JJ niestety jak będziemy to tylko popatrzeć.
......Myślę jednak, że najpierw wystarczy jak zmielisz jakieś białe paski 
No dobra, ale jak przyjedzie np taki gość który Bjj nie trenuje a za to w Judo i w JJ ma dłuuuuuugą listę medali tytułów - sukcesów na arenie Poslkiej i Międzynarodowej..i 4DAN .
To ! czy może walczyć z zawansowanymi BJJ-owcami czy musi najpierw pokonać całą hordę gości trenujących BJJ po pół roku żeby przepchnąć się w rankingu ...albo coś.
Bo jechać np do Konina żeby się na miejscu okazało, że można sie poturlać z gościami co trenują BJJ od wczoraj to... atrakcyjność wzięcia udziału dla doświadczonego zawodnika w takim turnieju ..delikatnie mówiac.. maleje