pozdrowienia z chin
Napisano Ponad rok temu
serdecznie pozdrawiam z chin. aktualnie z taiyuan:)
troche spoznione zyczenia szczesliwego nowego roku (chinskiego)
jedrek t
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia od modliszek nawet tych którzy do tej pory nie mogą dojść do siebie po wspólnych treningach. do zobaczenia w pekinie.
Slawek kiedy w pekinie bedziecie?
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia od modliszek nawet tych którzy do tej pory nie mogą dojść do siebie po wspólnych treningach. do zobaczenia w pekinie.
Slawek kiedy w pekinie bedziecie?
na 90% koło 25/26 może 27 sierpnia piszę na 90% bo znalazłem połączenia które umożliwiają ominięcie Pekinu ale spotkanie z przyjaciółmi i wspólny wychylenie kilku gan bei może przeważy i zanocujemy w Pekinie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
na 90% koło 25/26 może 27 sierpnia piszę na 90% bo znalazłem połączenia które umożliwiają ominięcie Pekinu ale spotkanie z przyjaciółmi i wspólny wychylenie kilku gan bei może przeważy i zanocujemy w Pekinie.
Pozdrawiam
to dajcie znac
pozdrowionka
tomek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
to dajcie znac
pozdrowionka
tomek
oczywiście damy znać.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia z Hanoi ;-) Szczesliwego Nowego Roku!
co Ty tam robisz :wink:
Napisano Ponad rok temu
co Ty tam robisz :wink:
Urlop mam :-)
Przyjechalem z kolega z Kantonu wczoraj. Jutro jedziemy na dwa dni nad zatoke Ha Long - mamy nocowac na jakiejs lodzi. W Ha Noi jest fajnie, wiec jednomyslnie postanowilismy przedluzyc pobyt tutaj o jeszcze jeden dzien po powrocie.
Polem przedzieramy sie do przejscia Lao Cai/Hekou i wjezdzamy do Yunnanu. To juz 1/3 naszego urlopu. Bedziemy sie szwendac jeszcze przez dwa tygodnie po Yunnanie i Guangxi i szukac jakiegos taniego transportu do Shanghaju, skad odlatujemy. Ostatnie pare (2 - 3) dni spedzimy w Shanghaju.
Do Pekinu tym razem niestety nie zagladamy. Moj kolega planuje kolejny wyjazd na polnoc, bo chce zobaczyc Pekin i Mur. Ja do Pekinu jesli przyjade, to do szkoly jezykowej, ale raczej nie predko, bo nie bede mial teraz pieniedzy.
A tak turystycznie, to zastanawiam sie nad Xinjiangiem, ale nie mam jeszcze 100% pewnosci, ze bede chcial to zrealizowac. Latem moglbym tez na krotko skoczyc do Heilongjiangu, ale to jeszcze mniej prawdopodobne. O wiele bardziej prawdopodobne jest, ze jesli bede mial przyplyw gotowki, to zgarne zone i syna i przyjedziemy do Wietnamu.
W kazdym razie, jesli bede przejezdzal przez Pekin, na pewno sie odezwe :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkoły Wing Chun albo Ving Tsun w Częstochowie?
- Ponad rok temu
-
Systema - szkolenia
- Ponad rok temu
-
Yao Zongxun
- Ponad rok temu
-
Yao Zongxun
- Ponad rok temu
-
Fred the head dummy